Frigyes

Hídlap

Hulladékgyűjtési akciót szerveznek Pilismaróton

A TeSzedd! akció keretein belül március 18. és 24. között idén is közösségi hulladékgyűjtésre várják az érdeklődőket, akik egy keresztül tisztíthatják meg a községet. A szervezők a résztvevőnek biztosítanak kesztyűket és zsákokat, valamint gondoskodnak a hulladék elszállításáról is.

A hulladékot a kijelölt helyszíneken halmokba gyűjtik össze, ahonnan az akció végeztével elszállítják azokat. Az önkéntesek figyelmét arra is felhívják, hogy csak és kizárólag a TeSzedd! logóval ellátott zsákokat viszik el, ezért jó előre tudatosítani kell, hogy a lakossági szemetet nem lehet a deponáló helyeken elhelyezni. A szervezők kérik az érdeklődőket, hogy jelezzék előre részvételi szándékukat, hiszen ennek függvényében tudják megrendelni a kesztyűket és a zsákokat.

(Fotó: Pixabay.com)

  • Szalagkorlátnak ütközött egy autó Lábatlanon

    Szalagkorlátnak csapódott egy gépkocsi július 17-én, szerdán késő este a 10-es számú főút lábatlani szakaszán. Az 57-es kilométerszelvényben történt balesethez a nyergesújfalui hivatásos tűzoltók mellett a mentők is kiérkeztek. Információink szerint az ütközés következtében megsérült a sofőr.

    Hídlap
  • Két nap alatt fél tonna halat fogtak a sárisápi horgászversenyen

    498 kilogramm fogtak ki a sárisápi horgásztavon megrendezett 48 órás páros horgászverseny résztvevői, akik éjt nappallá téve küzdöttek a dobogós helyezésekért. Az első helyet 87,75 kilogrammos teljesítménnyel a Turi Attila – Pulai Krisztián páros végzett.

    Hídlap
Advertisements