Klaudia

Hídlap

Felnőtt női kézilabdázóink revansot vennének az őszi vereségért

Két hónapos szünetet követően február 17-én folytatódnak a Női Kézilabda NB II-es bajnokság küzdelmei. Az Északi-csoport harmadik helyén áll az Esztergomi Vitézek RAFC csapata, amely hazai környezetben fogadja a Csépe Salgótarjáni SKC alakulatát. A felsőházi rangadó izgalmas perceket ígér a közönségnek, hiszen a vendéglátók szeretnének visszavágni ellenfelüknek.

A nyáron alaposan megerősödött Esztergom az első fordulóban Salgótarjánba látogatott, ahol 37-29-es vereséget szenvedett. Mezőségi Irén tanítványai később egyre jobb formába lendültek: nagy csatában sikerült legyőzniük a tabella első helyén álló Dunakeszi, valamint az ezüstérmes pozícióban telelő FTC U22 gárdáját is.

A visszavágó kapcsán megjegyezhetjük, hogy nem csak a hazai pálya előnye, hanem a Salgótarján “gyengülése” is az Esztergom sikerét vetítheti előre. A vendégek legjobbja, Horváth Alexa ugyanis az NB I/B-ben szereplő Doroghoz igazolt, így az egyik leggólerősebb játékosa nélkül kénytelen pályára lépni a Salgótarján. Bízunk benne, hogy az első tavaszi párharcon az Esztergom gyűjtheti be a két pontot. A mérkőzést február 17-én 16 órai kezdettel rendezik meg a Pézsa Tibor Sportcsarnokban.

  • Fordulatokkal teli mérkőzésen győzött az Esztergom

    Nagy csatában, 31:26-ra győzte le a Kántor Anikó SE (KASE) csapatát a Női Kézilabda NBII Északi-csoportjában szereplő Esztergom. Az első félidő derekán a vendégek átvették a vezetést, majd a második játékrészben sikerült stabilizálni a hazai alakulat játékát és végül magabiztosan szerezték meg a két pontot.

    Hídlap
  • Lelkesen készülnek a versenyekre az ipolyszalkai önkéntes tűzoltók

    Az ipolyszalkai önkéntes lánglovagokra mindig számíthatnak a településen: részt vesznek a rendezvényeken, emellett ott segítenek, ahol tudnak. A napokban folytatták a tűzcsapok felkutatását, amelyeknek szükség esetén megfelelő állapotban kell lenniük. A lelkes brigád a jövőre nézve merész álmokat dédelget, ugyanis szertáruk felújítását tűzték ki célul.

    Hídlap
Advertisements