Klaudia

Hídlap

Muzslai sikerrel zárult a hatodik Farsangi Focikupa

Hatodik alkalommal rendezték meg Muzslán a Farsangi Focitornát, amely nagy hagyományokkal bír a térségben. Az Endrődy János Alapiskola és az AC Muzsla sportszervezet közös rendezvényén hat csapat vett részt. A döntőben igazi felvidéki rangadót vívtak, ahol a Muzsla nagy csatában 2:1-re győzte le a Szőgyén csapatát.

A muzslai iskola ebben az évben Balatonszárszó, Kéménd, Kürt, Nyergesújfalu és Szőgyén korosztályos, U15-ös diákcsapatait látta vendégül. A szervezők a házigazdákat és ellenfeleiket két darab, három csapatos csoportba sorolták be. A helyosztók során a Balatonszárszó a Kürt elleni győzelmével szerezte meg az ötödik helyet.

A bronzéremért is nagy csata volt, végül a kéméndi diákok állhattak fel a dobogó legalsó fokára, a Nyergesújfalu pedig negyedik helyen zárt. A döntőben a két kvartett győztese találkozott. A finélában a Muzsla diadalmaskodott, a Szőgyén elleni 2:1-es sikerével magabiztosan hódította el a trófeát.

(Fotó: Muzsla község közösségi oldala)

  • Fordulatokkal teli mérkőzésen győzött az Esztergom

    Nagy csatában, 31:26-ra győzte le a Kántor Anikó SE (KASE) csapatát a Női Kézilabda NBII Északi-csoportjában szereplő Esztergom. Az első félidő derekán a vendégek átvették a vezetést, majd a második játékrészben sikerült stabilizálni a hazai alakulat játékát és végül magabiztosan szerezték meg a két pontot.

    Hídlap
  • Lelkesen készülnek a versenyekre az ipolyszalkai önkéntes tűzoltók

    Az ipolyszalkai önkéntes lánglovagokra mindig számíthatnak a településen: részt vesznek a rendezvényeken, emellett ott segítenek, ahol tudnak. A napokban folytatták a tűzcsapok felkutatását, amelyeknek szükség esetén megfelelő állapotban kell lenniük. A lelkes brigád a jövőre nézve merész álmokat dédelget, ugyanis szertáruk felújítását tűzték ki célul.

    Hídlap
Advertisements