Dezső

Hídlap

Esztergomig menekült a zuglói gyilkos

Esztergomban fogták el annak a zuglói gyilkosságnak a gyanúsítottját, akit a rendőrök a budapesti Nagy Lajos király útján talált, elvágott torkú férfi megölésével vádolnak. Egyelőre nem tudni, hogy mi lehetett a bűne a 60 éves áldozatnak. Egy azonban biztos: a rendőrök néhány órával a bejelentés után elkapták a gyanúsítottat.

Február 17-én a Budapesti Rendpr-főkapitányság rendőrei lakossági bejelentés alapján érkeztek ki az Egressy út és a Nagy Lajos király újta kereszteződéséhez. Úgy tudjuk, hogy egy Suzuki típusú személygépkocsi első ülésén találták meg a különös kegyetlenséggel meggyilkolt férfit. Az áldozat torkát ugyanis brutálisan átvágták.

A nyomozók rekordgyorsasággal felgöngyölítették a szálakat, hiszen még aznap este Esztergomban fogták el az emberöléssel gyanúsított B. Györgyöt. A police.hu tájékoztatása szerint a vádlottat gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztását. A vádlott minden bizonnyal magyarázatot adhat arra is, hogy miért éppen Esztergomba menekült.

(Fotó: Pixabay.com)

 

  • Konyhakerttel gazdagodott a Zöld Óvoda

    Szerdán délelőtt a támogatók jelenlétében avatták fel az esztergomi Zöld Óvoda udvarán kialakított konyhakertet. Az ünnepség végén a gyermekek, a nevelők és a meghívott vendégek közösen énekelték el az intézmény természet- és környezetvédelem témaköreit is érintő himnuszát.

    Hídlap
  • Csomagolásmentes flashmobot szerveztek Esztergomban

    Második alkalommal rendezték meg a Vásárolj hulladék nélkül! akciót, melyhez idén Esztergom is csatlakozott. A flashmob résztvevői egy órán keresztül vásároltak zöld pólóban a piacon úgy, hogy semmihez nem kértek műanyag zacskót. Az akcióval a környezetvédelemre és a tudatos vásárlásra hívták fel a figyelmet.

    Hídlap
Advertisements