Klaudia

Hídlap

Esztergomig menekült a zuglói gyilkos

Esztergomban fogták el annak a zuglói gyilkosságnak a gyanúsítottját, akit a rendőrök a budapesti Nagy Lajos király útján talált, elvágott torkú férfi megölésével vádolnak. Egyelőre nem tudni, hogy mi lehetett a bűne a 60 éves áldozatnak. Egy azonban biztos: a rendőrök néhány órával a bejelentés után elkapták a gyanúsítottat.

Február 17-én a Budapesti Rendpr-főkapitányság rendőrei lakossági bejelentés alapján érkeztek ki az Egressy út és a Nagy Lajos király újta kereszteződéséhez. Úgy tudjuk, hogy egy Suzuki típusú személygépkocsi első ülésén találták meg a különös kegyetlenséggel meggyilkolt férfit. Az áldozat torkát ugyanis brutálisan átvágták.

A nyomozók rekordgyorsasággal felgöngyölítették a szálakat, hiszen még aznap este Esztergomban fogták el az emberöléssel gyanúsított B. Györgyöt. A police.hu tájékoztatása szerint a vádlottat gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztását. A vádlott minden bizonnyal magyarázatot adhat arra is, hogy miért éppen Esztergomba menekült.

(Fotó: Pixabay.com)

  • Fordulatokkal teli mérkőzésen győzött az Esztergom

    Nagy csatában, 31:26-ra győzte le a Kántor Anikó SE (KASE) csapatát a Női Kézilabda NBII Északi-csoportjában szereplő Esztergom. Az első félidő derekán a vendégek átvették a vezetést, majd a második játékrészben sikerült stabilizálni a hazai alakulat játékát és végül magabiztosan szerezték meg a két pontot.

    Hídlap
  • Lelkesen készülnek a versenyekre az ipolyszalkai önkéntes tűzoltók

    Az ipolyszalkai önkéntes lánglovagokra mindig számíthatnak a településen: részt vesznek a rendezvényeken, emellett ott segítenek, ahol tudnak. A napokban folytatták a tűzcsapok felkutatását, amelyeknek szükség esetén megfelelő állapotban kell lenniük. A lelkes brigád a jövőre nézve merész álmokat dédelget, ugyanis szertáruk felújítását tűzték ki célul.

    Hídlap
Advertisements