Frigyes

Hídlap

Kérdezőbiztosok járják Párkány utcáit

A Párkányi Városi Hivatal a honlapján hívja fel a figyelmet arra, hogy a Szlovák Statisztikai Hivatal az év végéig statisztikai felmérést végez a településen. A kérdezőbiztosok az adatgyűjtés alkalmával minden esetben a családok pénzügyi helyzetével kapcsolatban tehetnek fel kérdéseket.

Az önkormányzat tájékoztatta a lakosokat arról is, hogy a kérdezőbiztosok kötelesek felmutatni a hivatalos megbízatását igazoló dokumentumot, így könnyen ellenőrizhetik, hogy valódi közvélemény-kutató kopogtatott be hozzájuk. A megszólított háztartások a T.t. 540/2001. számú az állami statisztikáról szóló törvény értelmében kötelesek a kért információkat megadni.

Információink szerint a Szlovák Statisztikai Hivatal kizárólag saját használatra gyűjti az információkat, amelyeket névtelenül rögzítenek.

  • Szalagkorlátnak ütközött egy autó Lábatlanon

    Szalagkorlátnak csapódott egy gépkocsi július 17-én, szerdán késő este a 10-es számú főút lábatlani szakaszán. Az 57-es kilométerszelvényben történt balesethez a nyergesújfalui hivatásos tűzoltók mellett a mentők is kiérkeztek. Információink szerint az ütközés következtében megsérült a sofőr.

    Hídlap
  • Két nap alatt fél tonna halat fogtak a sárisápi horgászversenyen

    498 kilogramm fogtak ki a sárisápi horgásztavon megrendezett 48 órás páros horgászverseny résztvevői, akik éjt nappallá téve küzdöttek a dobogós helyezésekért. Az első helyet 87,75 kilogrammos teljesítménnyel a Turi Attila – Pulai Krisztián páros végzett.

    Hídlap
Advertisements