Hella

Hídlap

Kérdezőbiztosok járják Párkány utcáit

A Párkányi Városi Hivatal a honlapján hívja fel a figyelmet arra, hogy a Szlovák Statisztikai Hivatal az év végéig statisztikai felmérést végez a településen. A kérdezőbiztosok az adatgyűjtés alkalmával minden esetben a családok pénzügyi helyzetével kapcsolatban tehetnek fel kérdéseket.

Az önkormányzat tájékoztatta a lakosokat arról is, hogy a kérdezőbiztosok kötelesek felmutatni a hivatalos megbízatását igazoló dokumentumot, így könnyen ellenőrizhetik, hogy valódi közvélemény-kutató kopogtatott be hozzájuk. A megszólított háztartások a T.t. 540/2001. számú az állami statisztikáról szóló törvény értelmében kötelesek a kért információkat megadni.

Információink szerint a Szlovák Statisztikai Hivatal kizárólag saját használatra gyűjti az információkat, amelyeket névtelenül rögzítenek.

  • Több százan teljesítették a Kinizsi Százas teljesítménytúrát

    923 résztvevő teljesítette idén a Kinizsi Százast, hazánk egyik legnépszerűbb, egyben legnagyobb hagyományokkal rendelkező teljesítménytúráját. Bár a napos idő egyben áldás is volt a kirándulóknak, a sáros, csúszós szakaszok rendkívül megnehezítették a dolgukat.

    Hídlap
  • Járda után az útburkolat is megújul a Meszéna utcában

    Újra munkagépek jelennek meg a következő napokban az esztergomi Meszéna János utcában, ahol előző héten marták fel az elhasználódott, régi útburkolatot. A járdák már hetekkel ezelőtt megújultak, az aszfaltozással pedig befejeződhet az útszakasz hónapok óta tartó felújítása.

    Hídlap
Advertisements