Donát

Hídlap

Kérdezőbiztosok járják Párkány utcáit

A Párkányi Városi Hivatal a honlapján hívja fel a figyelmet arra, hogy a Szlovák Statisztikai Hivatal az év végéig statisztikai felmérést végez a településen. A kérdezőbiztosok az adatgyűjtés alkalmával minden esetben a családok pénzügyi helyzetével kapcsolatban tehetnek fel kérdéseket.

Az önkormányzat tájékoztatta a lakosokat arról is, hogy a kérdezőbiztosok kötelesek felmutatni a hivatalos megbízatását igazoló dokumentumot, így könnyen ellenőrizhetik, hogy valódi közvélemény-kutató kopogtatott be hozzájuk. A megszólított háztartások a T.t. 540/2001. számú az állami statisztikáról szóló törvény értelmében kötelesek a kért információkat megadni.

Információink szerint a Szlovák Statisztikai Hivatal kizárólag saját használatra gyűjti az információkat, amelyeket névtelenül rögzítenek.

  • Néhány órán belül két ittas sofőrt is elkaptak a dorogi rendőrök

    Az elmúlt hétvégén előbb Tokodon, majd néhány órával később Leányváron is ittas sofőrt igazoltattak a dorogi rendőrök. Mivel az alkoholszonda mindkét esetben pozitív eredményt mutatott, így a vezetőket előállították, jogosítványukat pedig elvették.

    Hídlap
  • Rákosmente után a Vácot is legyőzte az Esztergom

    Hazai pályán 40:31-re győzte le a Női Kézilabda NB II Észak-csoportjában szereplő Esztergomi Vitézek RAFC csapata a DKA Vácot. A fiatal, tehetséges akadémistákból álló vendégek ősszel borsot törtek az esztergomiak orra alá, most pedig pont nélkül távoztak Esztergomból.

    Hídlap
Advertisements