Klaudia

Hídlap

Pozsonyban is hengereltek az esztergomi kick-boxosok

Az elmúlt hétvégén mintegy ezer sportoló részvételével rendezték meg Pozsonyban a Slovak Open elnevezésű nemzetközi versenyt, amelyen összesen kilenc érmet gyűjtöttek Olasz Attila tanítványai. Kajtár Bence jó szériáját folytatva duplázni tudott, Vígváry Viktor pedig háromszor állhatott fel a dobogó legfelső fokára.

Ismét kíváló versenyhétvégét tudhat maga mögött az Esztergomi Kick-Box SE csapata, akik ezúttal a szlovák fővárosban csillogtatták meg tehetségüket. A versenyzők az utánpótlás és a felnőtt küzdelmek során is lehengerlő teljesítményt nyújtottak, a delegáció összesen hat aranyat, két ezüstöt és egy bronzot zsebelt be Pozsonyban.

Tóth Dénes a kick-light szabályrendszerben, cadet 2. korosztályban szerepelt, a fiatal sportoló a -37 kilogrammosok mezőnyében bronzérmet szerzett. Magyar Szabolcs a junior mezőnyben, szintén kick-lightban indult, ahol a -69 kilogrammos súlycsoport ezüstérmese lett. Jánosi Máté a felnőttek között szerepelve, light-contact stílusban, a -84 kilogrammos kategória győzteseként zárta a pozsonyi kalandot.

Kajtár Bence ezúttal duplázott, hiszen light-contactban a -74 kilogrammosok junior és felnőtt mezőnyében is a dobogó legfelső fokára állhatott fel. Vígváry Viktor (-94 kg) még őt is túlszárnyalta, hiszen light-contactban a felnőttek és a juniorok között is diadalmaskodott, míg a kick-light stílus junior versenyében sem talált legyőzőre. A negyedik döntőjét mindössze két ponttal veszítette el, így a felnőttek között ezüstérmet szerzett.

(Fotó: Esztergomi Kick-Box SE. A fényképről Bujalka István Benedek, Tóth Dénes, Baráth Albert Károly és Gönczi Máté hiányzik.)

  • Fordulatokkal teli mérkőzésen győzött az Esztergom

    Nagy csatában, 31:26-ra győzte le a Kántor Anikó SE (KASE) csapatát a Női Kézilabda NBII Északi-csoportjában szereplő Esztergom. Az első félidő derekán a vendégek átvették a vezetést, majd a második játékrészben sikerült stabilizálni a hazai alakulat játékát és végül magabiztosan szerezték meg a két pontot.

    Hídlap
  • Lelkesen készülnek a versenyekre az ipolyszalkai önkéntes tűzoltók

    Az ipolyszalkai önkéntes lánglovagokra mindig számíthatnak a településen: részt vesznek a rendezvényeken, emellett ott segítenek, ahol tudnak. A napokban folytatták a tűzcsapok felkutatását, amelyeknek szükség esetén megfelelő állapotban kell lenniük. A lelkes brigád a jövőre nézve merész álmokat dédelget, ugyanis szertáruk felújítását tűzték ki célul.

    Hídlap
Advertisements