Klaudia

Hídlap

Pilismaróti biatlonista szerepel az Európa-bajnokságon

Magyar idő szerint 17:15-kor kezdődik az Eurosport 2 televízión a Minszkben zajló Biatlon Európa-bajnokság női egyéni futamának közvetítése, amelyen a magyar válogatott kerettag Pónya Sára is rajthoz áll. A pilismaróti versenyzőt nagy reményekkel várja a mai futamot, amelyen hármas rajtszámmal láthatjuk őt.

A Magyar Sí Szövetség hivatalos északi sí válogatottja több helyezést javított az idei szezon ranglistáján, köszönhetően annak, hogy Pónya Sára és társai profikat meghazudtoló módon készülnek a megmérettetésekre. A sífutásban és biatlonban is versenyző pilismaróti sportoló idén Szlovákiában is Csehországban is szerepelt. A fehérorosz fővárosban zajló kontinensviadal minden bizonnyal mérföldkő lehet pályafutásában, egy jó szerepléssel akár a világelit közelébe kerülhet.

(Fotó: Pónya Sára közösségi oldala/ Pónya Sára középen látható)

  • Fordulatokkal teli mérkőzésen győzött az Esztergom

    Nagy csatában, 31:26-ra győzte le a Kántor Anikó SE (KASE) csapatát a Női Kézilabda NBII Északi-csoportjában szereplő Esztergom. Az első félidő derekán a vendégek átvették a vezetést, majd a második játékrészben sikerült stabilizálni a hazai alakulat játékát és végül magabiztosan szerezték meg a két pontot.

    Hídlap
  • Lelkesen készülnek a versenyekre az ipolyszalkai önkéntes tűzoltók

    Az ipolyszalkai önkéntes lánglovagokra mindig számíthatnak a településen: részt vesznek a rendezvényeken, emellett ott segítenek, ahol tudnak. A napokban folytatták a tűzcsapok felkutatását, amelyeknek szükség esetén megfelelő állapotban kell lenniük. A lelkes brigád a jövőre nézve merész álmokat dédelget, ugyanis szertáruk felújítását tűzték ki célul.

    Hídlap
Advertisements