Dezső

Hídlap

Pilismaróti biatlonista szerepel az Európa-bajnokságon

Magyar idő szerint 17:15-kor kezdődik az Eurosport 2 televízión a Minszkben zajló Biatlon Európa-bajnokság női egyéni futamának közvetítése, amelyen a magyar válogatott kerettag Pónya Sára is rajthoz áll. A pilismaróti versenyzőt nagy reményekkel várja a mai futamot, amelyen hármas rajtszámmal láthatjuk őt.

A Magyar Sí Szövetség hivatalos északi sí válogatottja több helyezést javított az idei szezon ranglistáján, köszönhetően annak, hogy Pónya Sára és társai profikat meghazudtoló módon készülnek a megmérettetésekre. A sífutásban és biatlonban is versenyző pilismaróti sportoló idén Szlovákiában is Csehországban is szerepelt. A fehérorosz fővárosban zajló kontinensviadal minden bizonnyal mérföldkő lehet pályafutásában, egy jó szerepléssel akár a világelit közelébe kerülhet.

(Fotó: Pónya Sára közösségi oldala/ Pónya Sára középen látható)

  • Konyhakerttel gazdagodott a Zöld Óvoda

    Szerdán délelőtt a támogatók jelenlétében avatták fel az esztergomi Zöld Óvoda udvarán kialakított konyhakertet. Az ünnepség végén a gyermekek, a nevelők és a meghívott vendégek közösen énekelték el az intézmény természet- és környezetvédelem témaköreit is érintő himnuszát.

    Hídlap
  • Csomagolásmentes flashmobot szerveztek Esztergomban

    Második alkalommal rendezték meg a Vásárolj hulladék nélkül! akciót, melyhez idén Esztergom is csatlakozott. A flashmob résztvevői egy órán keresztül vásároltak zöld pólóban a piacon úgy, hogy semmihez nem kértek műanyag zacskót. Az akcióval a környezetvédelemre és a tudatos vásárlásra hívták fel a figyelmet.

    Hídlap
Advertisements