Dezső

Hídlap

Pónya Sára vegyes párosban is rajthoz áll a kontinensviadalon

Mint arról korábban beszámoltunk, a pilismaróti Pónya Sára a magyar válogatott tagjaként szerepel a Minszkben megrendezett Biatlon Európa-bajnokságon. A fiatal sportoló a szerdai egyéni 15 kilométeres futam után ezúttal Panyik Dáviddal vegyes párost alkotva áll a rajtvonalhoz.

Pónya Sára szerdán mutatkozott be a kontinensviadalon, ahol az egyéni férfi futamot követő női versenyben szerepelt. A megmérettetést a svéd Hanna Öberg nyerte 00:48:13-as idővel, a pilismaróti versenyző 15 perccel és 6 másodperccel később, a 81. helyen ért célba. A Vasas SC sportolója lövészetben is jól szerepelt, ugyanis mindössze hat hibát vétett a húsz lövési kísérletből.

Bizakodva tekintünk előre a mai, 14 órakor kezdődő futamra is, amelynek közvetítését ezúttal csak az interneten követhetjük.

(Fotó: Eurosport közvetítése. Pónya Sára hármas rajtszámmal látható.)

  • Konyhakerttel gazdagodott a Zöld Óvoda

    Szerdán délelőtt a támogatók jelenlétében avatták fel az esztergomi Zöld Óvoda udvarán kialakított konyhakertet. Az ünnepség végén a gyermekek, a nevelők és a meghívott vendégek közösen énekelték el az intézmény természet- és környezetvédelem témaköreit is érintő himnuszát.

    Hídlap
  • Csomagolásmentes flashmobot szerveztek Esztergomban

    Második alkalommal rendezték meg a Vásárolj hulladék nélkül! akciót, melyhez idén Esztergom is csatlakozott. A flashmob résztvevői egy órán keresztül vásároltak zöld pólóban a piacon úgy, hogy semmihez nem kértek műanyag zacskót. Az akcióval a környezetvédelemre és a tudatos vásárlásra hívták fel a figyelmet.

    Hídlap
Advertisements