Klaudia

Hídlap

Pónya Sára vegyes párosban is rajthoz áll a kontinensviadalon

Mint arról korábban beszámoltunk, a pilismaróti Pónya Sára a magyar válogatott tagjaként szerepel a Minszkben megrendezett Biatlon Európa-bajnokságon. A fiatal sportoló a szerdai egyéni 15 kilométeres futam után ezúttal Panyik Dáviddal vegyes párost alkotva áll a rajtvonalhoz.

Pónya Sára szerdán mutatkozott be a kontinensviadalon, ahol az egyéni férfi futamot követő női versenyben szerepelt. A megmérettetést a svéd Hanna Öberg nyerte 00:48:13-as idővel, a pilismaróti versenyző 15 perccel és 6 másodperccel később, a 81. helyen ért célba. A Vasas SC sportolója lövészetben is jól szerepelt, ugyanis mindössze hat hibát vétett a húsz lövési kísérletből.

Bizakodva tekintünk előre a mai, 14 órakor kezdődő futamra is, amelynek közvetítését ezúttal csak az interneten követhetjük.

(Fotó: Eurosport közvetítése. Pónya Sára hármas rajtszámmal látható.)

  • Fordulatokkal teli mérkőzésen győzött az Esztergom

    Nagy csatában, 31:26-ra győzte le a Kántor Anikó SE (KASE) csapatát a Női Kézilabda NBII Északi-csoportjában szereplő Esztergom. Az első félidő derekán a vendégek átvették a vezetést, majd a második játékrészben sikerült stabilizálni a hazai alakulat játékát és végül magabiztosan szerezték meg a két pontot.

    Hídlap
  • Lelkesen készülnek a versenyekre az ipolyszalkai önkéntes tűzoltók

    Az ipolyszalkai önkéntes lánglovagokra mindig számíthatnak a településen: részt vesznek a rendezvényeken, emellett ott segítenek, ahol tudnak. A napokban folytatták a tűzcsapok felkutatását, amelyeknek szükség esetén megfelelő állapotban kell lenniük. A lelkes brigád a jövőre nézve merész álmokat dédelget, ugyanis szertáruk felújítását tűzték ki célul.

    Hídlap
Advertisements