Klaudia

Hídlap

Civil segítséggel újították fel a kórházi masszázságyakat

Az esztergomi kórház három darab használaton kívüli, rehabilitációs célokat szolgáló masszázságyának felújításában segédkezett a Civilek a Fejlődő Városért Egyesület. A dorogi szervezet tagjai egy lábatlani kárpitost bíztak meg a munkálatokkal, nekik köszönhetően újra eredeti funkciójukat láthatják el az eszközök.

Anapokban két különböző civil csoport sietett az esztergomi Vaszary Kolos Kórház segítségére. Amint arról a hidlap.hu is beszámolt, az Erka Kincsestár és Varrósuli harmadik akciójának köszönhetően az újszülött részleg ötvenként darab takaró-, valamint harmincnyolc darab kocsihuzatot és harminc darab angolpólyát kapott.

Ezúttal a dorogi Civilek a Fejlődő Városért Egyesület három darab használaton kívüli, rehabilitációs célokat szolgáló masszázságy felújítását vállalta magára. A betegek által kedvelt, elhasználódott ágyakat lábatlani segítséggel újították fel. Az egy fix és két összecsukható ágy kárpitozását Koloszár Krisztián és felesége Mónika végezte el.

A civilek köszönik az érintettek nevében a nagylelkű felajánlást és remélik, hogy jó szolgálatot tehetnek az eszközök.

(Fotó: varkapu.info)

  • Fordulatokkal teli mérkőzésen győzött az Esztergom

    Nagy csatában, 31:26-ra győzte le a Kántor Anikó SE (KASE) csapatát a Női Kézilabda NBII Északi-csoportjában szereplő Esztergom. Az első félidő derekán a vendégek átvették a vezetést, majd a második játékrészben sikerült stabilizálni a hazai alakulat játékát és végül magabiztosan szerezték meg a két pontot.

    Hídlap
  • Lelkesen készülnek a versenyekre az ipolyszalkai önkéntes tűzoltók

    Az ipolyszalkai önkéntes lánglovagokra mindig számíthatnak a településen: részt vesznek a rendezvényeken, emellett ott segítenek, ahol tudnak. A napokban folytatták a tűzcsapok felkutatását, amelyeknek szükség esetén megfelelő állapotban kell lenniük. A lelkes brigád a jövőre nézve merész álmokat dédelget, ugyanis szertáruk felújítását tűzték ki célul.

    Hídlap
Advertisements