Bulcsú

Hídlap

Ingyenes kurzuson tanulhatunk angolul és németül

Európai Uniós projekt keretében több magyarországi településen, köztük Lábatlanon is ingyenes angol, illetve német nyelvtanfolyamok indulnak. Információink szerint egy jelentkező csak egyszer vehet részt a 120 órás kurzuson, a résztvevőket pedig a nyelvtudásuknak megfelelő csoportba oszthatják be.

A Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program (VEKOP) „Idegen nyelvi készségek fejlesztése” című projektének keretében ingyenes nyelvtanfolyamokra várják az érdeklődőket. A kurzusokra munkaképeskorú lakosok jelentkezhetnek, akik nem vesznek részt más VEKOP-os képzésen. Fontos kritérium, hogy diplomával rendelkezők nem jelentkezhetnek, ugyanakkor középiskolások, egyetemisták, főiskolások és “beragadt diplomások” minden további nélkül érdeklődhetnek a kurzus iránt.

A jelentkezők a regisztrációval, illetve a tudásszint felméréssel kapcsolatban további információkat az eva.kasza.szep@labatlan.hu email címen, vagy a Kuckó Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálatnál személyesen, illetve a 06-33-461-091 telefonszámon kaphatnak.

(Fotó: Pixabay.com)

Advertisements

 

 

  • Anyósát fenyegette meg a szakítás miatt

    Akár két év fegyházbüntetésre ítélhetik, és három évre eltilthatják a közügyektől azt a férfit, aki anyósán kérte számon, hogy megszakadt a kapcsolata a volt élettársával. A vádlott azzal fenyegette meg a sértettet, hogy megöli.

    Hídlap
  • Verőcei diákok nyerték meg a nemzetközi matekverseny döntőjét

    Világra szóló sikert értek el a verőcei iskolások: a Géza Fejedelem Református Általános Iskola Integrálók nevű csapata holtversenyben első helyen végzett a Bolyai Matematika Csapatverseny nemzetközi döntőjében. Gratulálunk a régiónkat és hazánkat képviselő tanulóknak!

    Hídlap
Advertisements