Dániel, Daniella

Hídlap

Ingyenes kurzuson tanulhatunk angolul és németül

Európai Uniós projekt keretében több magyarországi településen, köztük Lábatlanon is ingyenes angol, illetve német nyelvtanfolyamok indulnak. Információink szerint egy jelentkező csak egyszer vehet részt a 120 órás kurzuson, a résztvevőket pedig a nyelvtudásuknak megfelelő csoportba oszthatják be.

A Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program (VEKOP) „Idegen nyelvi készségek fejlesztése” című projektének keretében ingyenes nyelvtanfolyamokra várják az érdeklődőket. A kurzusokra munkaképeskorú lakosok jelentkezhetnek, akik nem vesznek részt más VEKOP-os képzésen. Fontos kritérium, hogy diplomával rendelkezők nem jelentkezhetnek, ugyanakkor középiskolások, egyetemisták, főiskolások és “beragadt diplomások” minden további nélkül érdeklődhetnek a kurzus iránt.

A jelentkezők a regisztrációval, illetve a tudásszint felméréssel kapcsolatban további információkat az eva.kasza.szep@labatlan.hu email címen, vagy a Kuckó Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálatnál személyesen, illetve a 06-33-461-091 telefonszámon kaphatnak.

(Fotó: Pixabay.com)

  • Újabb baleset történt Leányváron

    Július 21-én, vasárnap délelőtt egy negyven éves leányvári férfi tolatás közben a Várdomb utcai kereszteződésben nekiütközött a mögötte parkoló Skoda márkájú személygépkocsinak. A rendőrség tájékoztatása szerint szabálysértési eljárás indult a sofőr ellen.

    Hídlap
  • Keresik a legszebb és legrendezettebb dömösi portákat

    Július 23-ig lehet nevezni a második alkalommal meghirdetett Szép ház=szép kert=szép utca=szép falu elnevezésű versenyre. A szervezők keresik a legszebb dömösi udvarokat, az ingatlanok előtti legrendezettebb területeket, az idősek pedig megválasztják a leggyönyörűbb utcát.

    Hídlap
Advertisements