Klaudia

Hídlap

Két autó égett ki Lábatlanon

Tűz ütött ki szombat reggel egy kétszintes lábatlani társasház mélygarázsában – olvasható a katasztrófavédelem tájékoztatójában. A Rákóczi Ferenc úton található ingatlant a beavatkozás idejére elhagyták a lakók, majd információink szerint a szellőztetés után visszaköltözhettek otthonaikba.

Szombaton délelőtt egy lábatlani kétszintes társasház mélygarázsában csaptak fel a lángok: utólag kiderült, két személyautó gyulladt ki. A tűzesethez a nyergesújfalui hivatásos tűzoltók mellett bajnai és esztergomi egységek is érkezetk, majd a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett két vízsugárral megfékezték a tüzet. A lakókat az oltás idejére kiköltöztették, majd az egységes nagy teljesítményű ventillátorokkal kiszellőztették az épületeket. Úgy tudjuk, hogy a lakók az utómunkálatok után visszaköltözhettek otthonaikba.

  • Fordulatokkal teli mérkőzésen győzött az Esztergom

    Nagy csatában, 31:26-ra győzte le a Kántor Anikó SE (KASE) csapatát a Női Kézilabda NBII Északi-csoportjában szereplő Esztergom. Az első félidő derekán a vendégek átvették a vezetést, majd a második játékrészben sikerült stabilizálni a hazai alakulat játékát és végül magabiztosan szerezték meg a két pontot.

    Hídlap
  • Lelkesen készülnek a versenyekre az ipolyszalkai önkéntes tűzoltók

    Az ipolyszalkai önkéntes lánglovagokra mindig számíthatnak a településen: részt vesznek a rendezvényeken, emellett ott segítenek, ahol tudnak. A napokban folytatták a tűzcsapok felkutatását, amelyeknek szükség esetén megfelelő állapotban kell lenniük. A lelkes brigád a jövőre nézve merész álmokat dédelget, ugyanis szertáruk felújítását tűzték ki célul.

    Hídlap
Advertisements