Dezső

Hídlap

Pilismaróti ezüst, csolnoki bronzérem született a Téli Műfüves Bajnokságban

A Szákszend elleni 5:1-es sikerével a Csolnok szerezte meg a megyei másod- és harmadosztályban szereplő csapatok számára kiírt Téli Műfüves Bajnokság bronzérmét. A Pilismarót az elődöntőben 13 góllal mattolta a Szákszendet, majd a fináléban a Környe ellen 3:0-s vereséget szenvedtek, így második helyen zártak.

Befejeződtek a január óta tartó Téli Műfüves Bajnokság küzdelmei. Amíg a megyei elsőosztályban szereplő alakulatok mezőnyében a Nyergesújfalu és a Sárisáp ezúttal nem jutott tovább csoportjából, addig a másod- és harmadosztályú csapatok között a Pilismarót és a Csolnok is remekelt.

A csoportmérkőzéseket a marótiak pontveszteség nélkül vívták meg, a második helyre pedig az a Csolnok futott be, amely egyedül a Pilismaróttól szenvedett vereséget. Az elődöntőben a Pilismarót 13:0-s kiütéses sikerrel abszolválta a Szákszend elleni találkozót, majd a fináléban a Környe csapatával találkoztak. A döntőben végül nem tudták megismételni a korábbi diadalt: 3:0-s vereséget szenvedtek, így ezüstéremmel zárták a sorozatot.

A Csolnok az elődöntőben a későbbi aranyérmes Környével találkozott: az izgalmakkal teli találkozón Barlangi Balázs szerzett vezetést a hazaiaknak, a vendégek viszont Békefi Bence duplájával kiharcolták a győzelmet. A bronzéremért vívott csatát a Csolnok nyerte meg, amelyen 5:1-re múlták felül a Szákszend csapatát.

(Fotó: Csolnoki Szabadidő Sportegyesület Facebook oldal)

  • Konyhakerttel gazdagodott a Zöld Óvoda

    Szerdán délelőtt a támogatók jelenlétében avatták fel az esztergomi Zöld Óvoda udvarán kialakított konyhakertet. Az ünnepség végén a gyermekek, a nevelők és a meghívott vendégek közösen énekelték el az intézmény természet- és környezetvédelem témaköreit is érintő himnuszát.

    Hídlap
  • Csomagolásmentes flashmobot szerveztek Esztergomban

    Második alkalommal rendezték meg a Vásárolj hulladék nélkül! akciót, melyhez idén Esztergom is csatlakozott. A flashmob résztvevői egy órán keresztül vásároltak zöld pólóban a piacon úgy, hogy semmihez nem kértek műanyag zacskót. Az akcióval a környezetvédelemre és a tudatos vásárlásra hívták fel a figyelmet.

    Hídlap
Advertisements