Klaudia

Hídlap

Pilismaróti ezüst, csolnoki bronzérem született a Téli Műfüves Bajnokságban

A Szákszend elleni 5:1-es sikerével a Csolnok szerezte meg a megyei másod- és harmadosztályban szereplő csapatok számára kiírt Téli Műfüves Bajnokság bronzérmét. A Pilismarót az elődöntőben 13 góllal mattolta a Szákszendet, majd a fináléban a Környe ellen 3:0-s vereséget szenvedtek, így második helyen zártak.

Befejeződtek a január óta tartó Téli Műfüves Bajnokság küzdelmei. Amíg a megyei elsőosztályban szereplő alakulatok mezőnyében a Nyergesújfalu és a Sárisáp ezúttal nem jutott tovább csoportjából, addig a másod- és harmadosztályú csapatok között a Pilismarót és a Csolnok is remekelt.

A csoportmérkőzéseket a marótiak pontveszteség nélkül vívták meg, a második helyre pedig az a Csolnok futott be, amely egyedül a Pilismaróttól szenvedett vereséget. Az elődöntőben a Pilismarót 13:0-s kiütéses sikerrel abszolválta a Szákszend elleni találkozót, majd a fináléban a Környe csapatával találkoztak. A döntőben végül nem tudták megismételni a korábbi diadalt: 3:0-s vereséget szenvedtek, így ezüstéremmel zárták a sorozatot.

A Csolnok az elődöntőben a későbbi aranyérmes Környével találkozott: az izgalmakkal teli találkozón Barlangi Balázs szerzett vezetést a hazaiaknak, a vendégek viszont Békefi Bence duplájával kiharcolták a győzelmet. A bronzéremért vívott csatát a Csolnok nyerte meg, amelyen 5:1-re múlták felül a Szákszend csapatát.

(Fotó: Csolnoki Szabadidő Sportegyesület Facebook oldal)

  • Fordulatokkal teli mérkőzésen győzött az Esztergom

    Nagy csatában, 31:26-ra győzte le a Kántor Anikó SE (KASE) csapatát a Női Kézilabda NBII Északi-csoportjában szereplő Esztergom. Az első félidő derekán a vendégek átvették a vezetést, majd a második játékrészben sikerült stabilizálni a hazai alakulat játékát és végül magabiztosan szerezték meg a két pontot.

    Hídlap
  • Lelkesen készülnek a versenyekre az ipolyszalkai önkéntes tűzoltók

    Az ipolyszalkai önkéntes lánglovagokra mindig számíthatnak a településen: részt vesznek a rendezvényeken, emellett ott segítenek, ahol tudnak. A napokban folytatták a tűzcsapok felkutatását, amelyeknek szükség esetén megfelelő állapotban kell lenniük. A lelkes brigád a jövőre nézve merész álmokat dédelget, ugyanis szertáruk felújítását tűzték ki célul.

    Hídlap
Advertisements