Klaudia

Hídlap

Esztergom-kertvárosi polgárőröket tüntettek ki

A minap az Esztergom-Kertvárosi Polgárőrség öt tagját tüntették ki a tavalyi évben végzett kiemelkedő polgárőr szolgálatukért. A díjazottak a decemberben felavatott egyesületi irodájában vehették át az okleveleket és a díszes plaketteket Kun Csabától, a Komárom – Esztergom Megyei Polgárőr Szövetség elnökétől.

Nagy László, az Esztergom-Kertvárosi Polgárőrség vezetője taggyűlést hívott össze szombaton az esztergom-kertvárosi irodájukba. A helyszínen elmondta, hogy korábban azért vette fel a kapcsolatot a megyei vezetéssel, hogy elismerhesse a 2018-ban kimagasló teljesítményt nyújtó önkéntesek munkáját.

A megbeszélésre ellátogatott Kun Csaba, a megyei polgárőr szövetség elnöke is, aki miután megismerte a csoport munkáját, átadta az elismeréseket a polgárőröknek. Dávid János, Kovács Gyula, Jeneses Imre, Pollák Roland és Takács Balázs az elmúlt esztendőben számtalan balesetnél teljesítettek szolgálatot, ugyanakkor eltűnt személyek keresésében is segédkeztek.

Nagy László, a helyi egyesület elnöke úgy fogalmazott, hogy bár mindenkit dicséret illet a kitartásáért, ők azok, akikre minden esetben számíthatott. A csoport az áramszolgáltatónak is több alkalommal segítséget nyújtott, hiszen a magasfeszültségű hálózat felújítási munkálatai alatt forgalomkorlátozást végeztek a polgárőrök.

Az Esztergom-Kertvárosi Polgárőrség legközelebb a március 15-i ünnepség, valamint március 23-24-i motocross versenyek biztosítását végzik majd.

(Fotó: Esztergom-Kertvárosi Polgárőrség Facebook oldal)

  • Fordulatokkal teli mérkőzésen győzött az Esztergom

    Nagy csatában, 31:26-ra győzte le a Kántor Anikó SE (KASE) csapatát a Női Kézilabda NBII Északi-csoportjában szereplő Esztergom. Az első félidő derekán a vendégek átvették a vezetést, majd a második játékrészben sikerült stabilizálni a hazai alakulat játékát és végül magabiztosan szerezték meg a két pontot.

    Hídlap
  • Lelkesen készülnek a versenyekre az ipolyszalkai önkéntes tűzoltók

    Az ipolyszalkai önkéntes lánglovagokra mindig számíthatnak a településen: részt vesznek a rendezvényeken, emellett ott segítenek, ahol tudnak. A napokban folytatták a tűzcsapok felkutatását, amelyeknek szükség esetén megfelelő állapotban kell lenniük. A lelkes brigád a jövőre nézve merész álmokat dédelget, ugyanis szertáruk felújítását tűzték ki célul.

    Hídlap
Advertisements