Dániel, Daniella

Hídlap

Levágott disznófej várja az utazókat a piliscsévi buszmegállóban

Levágott disznófejet találtak a 10-es főút melletti piliscsévi buszmegállóban, amelyről egy arra járó személy töltött fel fényképet a közösségi oldalakra. Arról, hogy a sertés feje miként és miért került a helyszínre, arról nincsenek információink. A jelenség megosztja a lakosokat: van aki nevet, mások szörnyülködnek a kép láttán.

Manapság a piliscsévi körforgalom közelében nem kedves hölgyekkel, hanem levágott disznófejjel találkozhatunk. Mindezt alátámasztja az a fénykép is, amelyet a 10-es út nevű Facebook csoportba töltöttek fel. A fotón látható, amint egy levágott disznó feje pihen a buszváró peron mellett.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy miért ott helyezték el a testrészt, minden bizonnyal valaki humoros kedvében volt és meg akarta viccelni az utazókat.

(Fotó: 10-es út Facebook csoport)

  • Újabb baleset történt Leányváron

    Július 21-én, vasárnap délelőtt egy negyven éves leányvári férfi tolatás közben a Várdomb utcai kereszteződésben nekiütközött a mögötte parkoló Skoda márkájú személygépkocsinak. A rendőrség tájékoztatása szerint szabálysértési eljárás indult a sofőr ellen.

    Hídlap
  • Keresik a legszebb és legrendezettebb dömösi portákat

    Július 23-ig lehet nevezni a második alkalommal meghirdetett Szép ház=szép kert=szép utca=szép falu elnevezésű versenyre. A szervezők keresik a legszebb dömösi udvarokat, az ingatlanok előtti legrendezettebb területeket, az idősek pedig megválasztják a leggyönyörűbb utcát.

    Hídlap
Advertisements