Klaudia

Hídlap

A dorogi sípálya oktatói is részt vesznek a Síoktatók Világtalálkozóján

Fódi Gábor és Kolosszár Balázs személyében a dorogi sípálya két oktatója is bekerült a Síoktatók Magyarországi Szövetségének (SMSZ) huszonnyolc fős delegációjába, akik március 17-22 között a bulgáriai Pamporovoban megrendezendő Síoktatók Világtalálkozóján vesznek részt.

A világ síoktatói négyévente szakmai rendezvényen találkoznak, ahol workshopokon, előadásokon keresztül osztják meg egymással ismereteiket. Az idei INTERSKI kongresszust március 17-22 között a bulgáriai Pamporovoban rendezik meg, amelyre a Síoktatók Magyarországi Szövetsége (SMSZ) huszonnyolc főt delegál.

A sielok.hu weboldal tájékoztatása szerint többek között a küldöttség tagjai sífutás és lesiklás kapcsolatáról, valamint a símozgás elemzéssel kapcsolatban is tartanak tájékoztatót, illetve workshopot. Az előadások mellett tizenketten a Hungarian Interski Demo Team tagjaként bemutató show-ban szerepelnek majd a helyszínen.

A Polacskó Dániel edző-koreográfus vezette alakulatba bekerült Fódi Gábor és Kolosszár Balázs is, akik a Minősített Síiskola tanúsítvánnyal rendelkező dorogi sípálya oktatóinak táborát erősítik.

(Fotó: Pixabay.com)

  • Fordulatokkal teli mérkőzésen győzött az Esztergom

    Nagy csatában, 31:26-ra győzte le a Kántor Anikó SE (KASE) csapatát a Női Kézilabda NBII Északi-csoportjában szereplő Esztergom. Az első félidő derekán a vendégek átvették a vezetést, majd a második játékrészben sikerült stabilizálni a hazai alakulat játékát és végül magabiztosan szerezték meg a két pontot.

    Hídlap
  • Lelkesen készülnek a versenyekre az ipolyszalkai önkéntes tűzoltók

    Az ipolyszalkai önkéntes lánglovagokra mindig számíthatnak a településen: részt vesznek a rendezvényeken, emellett ott segítenek, ahol tudnak. A napokban folytatták a tűzcsapok felkutatását, amelyeknek szükség esetén megfelelő állapotban kell lenniük. A lelkes brigád a jövőre nézve merész álmokat dédelget, ugyanis szertáruk felújítását tűzték ki célul.

    Hídlap
Advertisements