Dezső

Hídlap

A dorogi sípálya oktatói is részt vesznek a Síoktatók Világtalálkozóján

Fódi Gábor és Kolosszár Balázs személyében a dorogi sípálya két oktatója is bekerült a Síoktatók Magyarországi Szövetségének (SMSZ) huszonnyolc fős delegációjába, akik március 17-22 között a bulgáriai Pamporovoban megrendezendő Síoktatók Világtalálkozóján vesznek részt.

A világ síoktatói négyévente szakmai rendezvényen találkoznak, ahol workshopokon, előadásokon keresztül osztják meg egymással ismereteiket. Az idei INTERSKI kongresszust március 17-22 között a bulgáriai Pamporovoban rendezik meg, amelyre a Síoktatók Magyarországi Szövetsége (SMSZ) huszonnyolc főt delegál.

A sielok.hu weboldal tájékoztatása szerint többek között a küldöttség tagjai sífutás és lesiklás kapcsolatáról, valamint a símozgás elemzéssel kapcsolatban is tartanak tájékoztatót, illetve workshopot. Az előadások mellett tizenketten a Hungarian Interski Demo Team tagjaként bemutató show-ban szerepelnek majd a helyszínen.

A Polacskó Dániel edző-koreográfus vezette alakulatba bekerült Fódi Gábor és Kolosszár Balázs is, akik a Minősített Síiskola tanúsítvánnyal rendelkező dorogi sípálya oktatóinak táborát erősítik.

(Fotó: Pixabay.com)

 

  • Konyhakerttel gazdagodott a Zöld Óvoda

    Szerdán délelőtt a támogatók jelenlétében avatták fel az esztergomi Zöld Óvoda udvarán kialakított konyhakertet. Az ünnepség végén a gyermekek, a nevelők és a meghívott vendégek közösen énekelték el az intézmény természet- és környezetvédelem témaköreit is érintő himnuszát.

    Hídlap
  • Csomagolásmentes flashmobot szerveztek Esztergomban

    Második alkalommal rendezték meg a Vásárolj hulladék nélkül! akciót, melyhez idén Esztergom is csatlakozott. A flashmob résztvevői egy órán keresztül vásároltak zöld pólóban a piacon úgy, hogy semmihez nem kértek műanyag zacskót. Az akcióval a környezetvédelemre és a tudatos vásárlásra hívták fel a figyelmet.

    Hídlap
Advertisements