Dániel, Daniella

Hídlap

A dorogi sípálya oktatói is részt vesznek a Síoktatók Világtalálkozóján

Fódi Gábor és Kolosszár Balázs személyében a dorogi sípálya két oktatója is bekerült a Síoktatók Magyarországi Szövetségének (SMSZ) huszonnyolc fős delegációjába, akik március 17-22 között a bulgáriai Pamporovoban megrendezendő Síoktatók Világtalálkozóján vesznek részt.

A világ síoktatói négyévente szakmai rendezvényen találkoznak, ahol workshopokon, előadásokon keresztül osztják meg egymással ismereteiket. Az idei INTERSKI kongresszust március 17-22 között a bulgáriai Pamporovoban rendezik meg, amelyre a Síoktatók Magyarországi Szövetsége (SMSZ) huszonnyolc főt delegál.

A sielok.hu weboldal tájékoztatása szerint többek között a küldöttség tagjai sífutás és lesiklás kapcsolatáról, valamint a símozgás elemzéssel kapcsolatban is tartanak tájékoztatót, illetve workshopot. Az előadások mellett tizenketten a Hungarian Interski Demo Team tagjaként bemutató show-ban szerepelnek majd a helyszínen.

A Polacskó Dániel edző-koreográfus vezette alakulatba bekerült Fódi Gábor és Kolosszár Balázs is, akik a Minősített Síiskola tanúsítvánnyal rendelkező dorogi sípálya oktatóinak táborát erősítik.

(Fotó: Pixabay.com)

  • Újabb baleset történt Leányváron

    Július 21-én, vasárnap délelőtt egy negyven éves leányvári férfi tolatás közben a Várdomb utcai kereszteződésben nekiütközött a mögötte parkoló Skoda márkájú személygépkocsinak. A rendőrség tájékoztatása szerint szabálysértési eljárás indult a sofőr ellen.

    Hídlap
  • Keresik a legszebb és legrendezettebb dömösi portákat

    Július 23-ig lehet nevezni a második alkalommal meghirdetett Szép ház=szép kert=szép utca=szép falu elnevezésű versenyre. A szervezők keresik a legszebb dömösi udvarokat, az ingatlanok előtti legrendezettebb területeket, az idősek pedig megválasztják a leggyönyörűbb utcát.

    Hídlap
Advertisements