Dániel, Daniella

Hídlap

Gerecsét bemutató fotóalbumhoz várják a fényképeket

A Gerecse Natúrpark értékeit, jellegzetességeit valamint életét bemutató fotóalbumot állít össze az Által-ér Szövetség, amelyhez várják a pályázók legjobbnak tartott fényképeit. A 180 alkotást tartalmazó reprezentatív kiadvány októberben négy nyelven jelenhet meg.

Az Által-ér Szövetség – mint a Gerecse Natúrpark munkaszervezete – az Interreg V-A Szlovákia-Magyarország Együttműködési Program keretében pályázatot hirdet a Gerecse Natúrpark értékeit, életét bemutató fotók benyújtására.

A reprezentatív fotóalbum összeállításához 29 település, köztük Annavölgy, Bajna, Bajót, Csolnok, Dág, Epöl, Lábatlan, Nyergesújfalu, Sárisáp, Süttő, Tát, Tokod, Tokodaltáró és Úny lakosainak fényképeit várják.

A pályázóktól olyan alkotásokat várnak, amelyek bemutatják a gazdag épített és természeti örökséget, de bemutatják a terület történelmi helyeit, hagyományait, ünnepeit és többek között a jellegzetes tájakat. Az albumba mintegy 180 alkotás kerülhet bele, amely magyar-angol-német és szlovák nyelven jelenik meg októberben.

Az érdeklődők a Gerecse Natúrpark oldalán találhatnak további információkat.

(Fotó: gerecsenaturpark.eu)

  • Újabb baleset történt Leányváron

    Július 21-én, vasárnap délelőtt egy negyven éves leányvári férfi tolatás közben a Várdomb utcai kereszteződésben nekiütközött a mögötte parkoló Skoda márkájú személygépkocsinak. A rendőrség tájékoztatása szerint szabálysértési eljárás indult a sofőr ellen.

    Hídlap
  • Keresik a legszebb és legrendezettebb dömösi portákat

    Július 23-ig lehet nevezni a második alkalommal meghirdetett Szép ház=szép kert=szép utca=szép falu elnevezésű versenyre. A szervezők keresik a legszebb dömösi udvarokat, az ingatlanok előtti legrendezettebb területeket, az idősek pedig megválasztják a leggyönyörűbb utcát.

    Hídlap
Advertisements