Dezső

Hídlap

Gólzáporos győzelemmel tapad az éllovasokra a Franka

A DG Tát SE csapata elleni diadallal nagy lépést tett a dobogó felé a Hajdu Antal Ferences DSE alakulata, amelynek játékosai a megyei U19-es másodosztály első tavaszi játéknapján négyszer rezegtették meg az ellenfél kapuját. A győzelemmel sikerült felzárkózniuk és már csak két pont a hátrányuk a harmadik Piliscsévvel szemben.

Szűk négy hónap elteltével játszottak újra tétmeccset a Hajdu Antal Ferences DSE labdarúgói, akik a fotdulót megelőzően az ötödik helyről várták a folytatást. Az EUROTADE U-19 megyei másodosztály Keleti-csoportjában vitézkedő alakulat szombaton hazai környezetben fogadta a DG Tát SE csapatát.

A találkozón végig az esztergomi gárda irányította a játékot és a 21. percben Kelemen Viktor révén a vezetést is sikerült megszerezniük. A második játékrészben újra kinyílt a gólcsap: Dabóczi Ágoston az 52., Végh Bálint a 67. percben talált be. A végeredményt Csőre Balázs állította be, aki a 75. percben volt eredményes.

A DG Tát SE elleni négygólos győzelemmel a negyedik helyre lépett előre a Hajdu Antal Ferences DSE és már csak két pont a hátránya a harmadik helyezett Piliscsévvel szemben.

(Fotó: Archív felvétel a Csolnok-Franka mérkőzésről)
(Forrás: Csolnok Szabadidő Sportegyesület Facebook oldala)

  • Konyhakerttel gazdagodott a Zöld Óvoda

    Szerdán délelőtt a támogatók jelenlétében avatták fel az esztergomi Zöld Óvoda udvarán kialakított konyhakertet. Az ünnepség végén a gyermekek, a nevelők és a meghívott vendégek közösen énekelték el az intézmény természet- és környezetvédelem témaköreit is érintő himnuszát.

    Hídlap
  • Csomagolásmentes flashmobot szerveztek Esztergomban

    Második alkalommal rendezték meg a Vásárolj hulladék nélkül! akciót, melyhez idén Esztergom is csatlakozott. A flashmob résztvevői egy órán keresztül vásároltak zöld pólóban a piacon úgy, hogy semmihez nem kértek műanyag zacskót. Az akcióval a környezetvédelemre és a tudatos vásárlásra hívták fel a figyelmet.

    Hídlap
Advertisements