Klaudia

Hídlap

Gólzáporos győzelemmel tapad az éllovasokra a Franka

A DG Tát SE csapata elleni diadallal nagy lépést tett a dobogó felé a Hajdu Antal Ferences DSE alakulata, amelynek játékosai a megyei U19-es másodosztály első tavaszi játéknapján négyszer rezegtették meg az ellenfél kapuját. A győzelemmel sikerült felzárkózniuk és már csak két pont a hátrányuk a harmadik Piliscsévvel szemben.

Szűk négy hónap elteltével játszottak újra tétmeccset a Hajdu Antal Ferences DSE labdarúgói, akik a fotdulót megelőzően az ötödik helyről várták a folytatást. Az EUROTADE U-19 megyei másodosztály Keleti-csoportjában vitézkedő alakulat szombaton hazai környezetben fogadta a DG Tát SE csapatát.

A találkozón végig az esztergomi gárda irányította a játékot és a 21. percben Kelemen Viktor révén a vezetést is sikerült megszerezniük. A második játékrészben újra kinyílt a gólcsap: Dabóczi Ágoston az 52., Végh Bálint a 67. percben talált be. A végeredményt Csőre Balázs állította be, aki a 75. percben volt eredményes.

A DG Tát SE elleni négygólos győzelemmel a negyedik helyre lépett előre a Hajdu Antal Ferences DSE és már csak két pont a hátránya a harmadik helyezett Piliscsévvel szemben.

(Fotó: Archív felvétel a Csolnok-Franka mérkőzésről)
(Forrás: Csolnok Szabadidő Sportegyesület Facebook oldala)

  • Fordulatokkal teli mérkőzésen győzött az Esztergom

    Nagy csatában, 31:26-ra győzte le a Kántor Anikó SE (KASE) csapatát a Női Kézilabda NBII Északi-csoportjában szereplő Esztergom. Az első félidő derekán a vendégek átvették a vezetést, majd a második játékrészben sikerült stabilizálni a hazai alakulat játékát és végül magabiztosan szerezték meg a két pontot.

    Hídlap
  • Lelkesen készülnek a versenyekre az ipolyszalkai önkéntes tűzoltók

    Az ipolyszalkai önkéntes lánglovagokra mindig számíthatnak a településen: részt vesznek a rendezvényeken, emellett ott segítenek, ahol tudnak. A napokban folytatták a tűzcsapok felkutatását, amelyeknek szükség esetén megfelelő állapotban kell lenniük. A lelkes brigád a jövőre nézve merész álmokat dédelget, ugyanis szertáruk felújítását tűzték ki célul.

    Hídlap
Advertisements