Bulcsú

Hídlap

Oszlopnak ütközött egy személyautó Táton

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi vasárnap délután Táton a Szent István út és a Mogyorósbányai út kereszteződésénél. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a közúti balesetben senki sem sérült meg, a helyszínre kiérkező nyergesújfalui hivatásos tűzoltók pedig áramtalanították a járművet.

Vasárnap délután a táti Szent István út és a Mogyorósbányai út kereszteződésében eddig tisztázatlan körülmények között villanyoszlopónak csapódott egy személygépkocsi. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a riasztást követően perceken belül helyszínre érkeztek a nyergesújfalui hivatásos tűzoltók, akik áramtalanították a járművet. A közúti baleset szerencsésen végződött, ugyanis az elsődleges információk szerint a nedves, csúszós idő ellenére senki sem sérült meg.

Advertisements

  • Anyósát fenyegette meg a szakítás miatt

    Akár két év fegyházbüntetésre ítélhetik, és három évre eltilthatják a közügyektől azt a férfit, aki anyósán kérte számon, hogy megszakadt a kapcsolata a volt élettársával. A vádlott azzal fenyegette meg a sértettet, hogy megöli.

    Hídlap
  • Verőcei diákok nyerték meg a nemzetközi matekverseny döntőjét

    Világra szóló sikert értek el a verőcei iskolások: a Géza Fejedelem Református Általános Iskola Integrálók nevű csapata holtversenyben első helyen végzett a Bolyai Matematika Csapatverseny nemzetközi döntőjében. Gratulálunk a régiónkat és hazánkat képviselő tanulóknak!

    Hídlap
Advertisements