Dániel, Daniella

Hídlap

Oszlopnak ütközött egy személyautó Táton

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi vasárnap délután Táton a Szent István út és a Mogyorósbányai út kereszteződésénél. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a közúti balesetben senki sem sérült meg, a helyszínre kiérkező nyergesújfalui hivatásos tűzoltók pedig áramtalanították a járművet.

Vasárnap délután a táti Szent István út és a Mogyorósbányai út kereszteződésében eddig tisztázatlan körülmények között villanyoszlopónak csapódott egy személygépkocsi. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a riasztást követően perceken belül helyszínre érkeztek a nyergesújfalui hivatásos tűzoltók, akik áramtalanították a járművet. A közúti baleset szerencsésen végződött, ugyanis az elsődleges információk szerint a nedves, csúszós idő ellenére senki sem sérült meg.

  • Újabb baleset történt Leányváron

    Július 21-én, vasárnap délelőtt egy negyven éves leányvári férfi tolatás közben a Várdomb utcai kereszteződésben nekiütközött a mögötte parkoló Skoda márkájú személygépkocsinak. A rendőrség tájékoztatása szerint szabálysértési eljárás indult a sofőr ellen.

    Hídlap
  • Keresik a legszebb és legrendezettebb dömösi portákat

    Július 23-ig lehet nevezni a második alkalommal meghirdetett Szép ház=szép kert=szép utca=szép falu elnevezésű versenyre. A szervezők keresik a legszebb dömösi udvarokat, az ingatlanok előtti legrendezettebb területeket, az idősek pedig megválasztják a leggyönyörűbb utcát.

    Hídlap
Advertisements