Klaudia

Hídlap

Győztesként ünnepelték a dági röplabdázókat

Bár vereséget szenvedett a felkészülési találkozón, mégis győztesként ünnepelték az újjászerveződött dági felnőtt röplabdacsapatot az Oszuska Miklós Sportcsarnokban. Az alakulat ezúttal is meggyőző játékkal rukkolt elő, összetartásukkal és a szurkolók szeretetével pedig rövid időn belül újra a hazai élvonalban szerepelhetnek.

Hangorkán, üdvrivalgás jellemezte korábban a Dági KSE felnőtt csapatának mérkőzéseit, amely éveken keresztül a hazai férfi röplabda elitjéhez tartozott. Bár az alakulat évekkel ezelőtt visszalépett a pontvadászattól, majd feloszlott, a helyi lelkes sportvezetők nem hagyták veszni a dicső múltat és alapjaitól építették újjá a szakosztályt.

A fiatalok tündöklése azóta is bizonyítja, hogy a községban helye van a röplabdának. A minap az újjászervezett felnőtt gárda vívott felkészülési találkozót a Gyöngyös ellen: bár a rutinos, összeszokott vendégcsapat hamar 2:0-ás előnyre tett szert, a lelkes fiatalok alkotta Dág mégis partiban voltak a Heves megyeiekkel. Bár 2:2 után a mindent eldöntő szettet a Gyöngyös húzta be, Kiss Kálmán edző tanítványainak nem volt oka a bánkódásra.

A közönség biztatása alapján elmondhatjuk, hogy bár a csapat jelenleg nem első osztályban vitézkedik, a szurkolóik továbbra is az élvonalba tartoznak.

(Fotó: Dági KSE röplabda szakosztály Facebook oldal)

  • Fordulatokkal teli mérkőzésen győzött az Esztergom

    Nagy csatában, 31:26-ra győzte le a Kántor Anikó SE (KASE) csapatát a Női Kézilabda NBII Északi-csoportjában szereplő Esztergom. Az első félidő derekán a vendégek átvették a vezetést, majd a második játékrészben sikerült stabilizálni a hazai alakulat játékát és végül magabiztosan szerezték meg a két pontot.

    Hídlap
  • Lelkesen készülnek a versenyekre az ipolyszalkai önkéntes tűzoltók

    Az ipolyszalkai önkéntes lánglovagokra mindig számíthatnak a településen: részt vesznek a rendezvényeken, emellett ott segítenek, ahol tudnak. A napokban folytatták a tűzcsapok felkutatását, amelyeknek szükség esetén megfelelő állapotban kell lenniük. A lelkes brigád a jövőre nézve merész álmokat dédelget, ugyanis szertáruk felújítását tűzték ki célul.

    Hídlap
Advertisements