Dániel, Daniella

Hídlap

Százmillió forintból fejlesztik a nagymarosi szabadstrandot

Százmillió forint vissza nem térítendő támogatást nyert Nagymaros önkormányzata a dunai szabadstrandok fejlesztése program keretében. A pályázat a Kisfaludy2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. kedvező döntésének köszönhető. A június 30-ig megvalósítandó beruházásról a későbbiekben adnak részletesebb tájékoztatást.

Mint arról beszámoltunk, folytatódik a strandfejlesztési program, amelynek második ütemében 1 milliárd forintból újulhatnak meg a Dunakanyarban található népszerű fürdőhelyek is. A korszerűsítések hozzájárulhatnak ahhoz, hogy egyes partszakaszokon az infrastrukturális fejlesztések mellett vízi attrakciókat hozzanak létre.

Nagymaros önkormányzata a közösségi oldalán arról tájékoztatta a lakosokat, hogy százmillió forintnyi vissza nem térítendő támogatást nyertek a település szabadstrandjának megújítására. A fejlesztést június 30-ig kell megvalósítaniuk, amelyről a későbbiekben adnak részletesebb tájékoztatást.

(Fotó: Nagymaros Város Önkormányzat Facebook oldal)

  • Újabb baleset történt Leányváron

    Július 21-én, vasárnap délelőtt egy negyven éves leányvári férfi tolatás közben a Várdomb utcai kereszteződésben nekiütközött a mögötte parkoló Skoda márkájú személygépkocsinak. A rendőrség tájékoztatása szerint szabálysértési eljárás indult a sofőr ellen.

    Hídlap
  • Keresik a legszebb és legrendezettebb dömösi portákat

    Július 23-ig lehet nevezni a második alkalommal meghirdetett Szép ház=szép kert=szép utca=szép falu elnevezésű versenyre. A szervezők keresik a legszebb dömösi udvarokat, az ingatlanok előtti legrendezettebb területeket, az idősek pedig megválasztják a leggyönyörűbb utcát.

    Hídlap
Advertisements