Klaudia

Hídlap

Százmillió forintból fejlesztik a nagymarosi szabadstrandot

Százmillió forint vissza nem térítendő támogatást nyert Nagymaros önkormányzata a dunai szabadstrandok fejlesztése program keretében. A pályázat a Kisfaludy2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. kedvező döntésének köszönhető. A június 30-ig megvalósítandó beruházásról a későbbiekben adnak részletesebb tájékoztatást.

Mint arról beszámoltunk, folytatódik a strandfejlesztési program, amelynek második ütemében 1 milliárd forintból újulhatnak meg a Dunakanyarban található népszerű fürdőhelyek is. A korszerűsítések hozzájárulhatnak ahhoz, hogy egyes partszakaszokon az infrastrukturális fejlesztések mellett vízi attrakciókat hozzanak létre.

Nagymaros önkormányzata a közösségi oldalán arról tájékoztatta a lakosokat, hogy százmillió forintnyi vissza nem térítendő támogatást nyertek a település szabadstrandjának megújítására. A fejlesztést június 30-ig kell megvalósítaniuk, amelyről a későbbiekben adnak részletesebb tájékoztatást.

(Fotó: Nagymaros Város Önkormányzat Facebook oldal)

  • Fordulatokkal teli mérkőzésen győzött az Esztergom

    Nagy csatában, 31:26-ra győzte le a Kántor Anikó SE (KASE) csapatát a Női Kézilabda NBII Északi-csoportjában szereplő Esztergom. Az első félidő derekán a vendégek átvették a vezetést, majd a második játékrészben sikerült stabilizálni a hazai alakulat játékát és végül magabiztosan szerezték meg a két pontot.

    Hídlap
  • Lelkesen készülnek a versenyekre az ipolyszalkai önkéntes tűzoltók

    Az ipolyszalkai önkéntes lánglovagokra mindig számíthatnak a településen: részt vesznek a rendezvényeken, emellett ott segítenek, ahol tudnak. A napokban folytatták a tűzcsapok felkutatását, amelyeknek szükség esetén megfelelő állapotban kell lenniük. A lelkes brigád a jövőre nézve merész álmokat dédelget, ugyanis szertáruk felújítását tűzték ki célul.

    Hídlap
Advertisements