Klaudia

Hídlap

Gallyazás miatt zártak le parkolókat Esztergomban

Gallyazási munkálatok miatt szerdán reggel lezárták a forgalom elől az esztergomi Petőfi Sándor, valamint a Kölcsey Ferenc utca parkolóit. Minden bizonnyal a szakemberek azért végezték el a szükséges óvintézkedéseket, hogy megelőzzék az esetleges autókárokat. A munkálatok befejezése után újra megnyitják a parkolókat.

Folytatódnak a Petőfi Sándor utcán az előző héten megkezdett gallyazási munkálatok: korábban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal épülete mellett található fákat metszették meg, most pedig az Esztergomi Kolping Katolikus Középiskolától a Fekete Sas Gyorsétkezdéig húzódó szakasz következik. Információink szerint emiatt zárták le a közlekedők elől a Petőfi Sándor és a Kölcsey Ferenc utca parkolóit, amelyet a munkálatok befejezése után várhatóan újra használhatnak a járművezetők.

(Fotó: Esztergom Facebook csoport)

  • Fordulatokkal teli mérkőzésen győzött az Esztergom

    Nagy csatában, 31:26-ra győzte le a Kántor Anikó SE (KASE) csapatát a Női Kézilabda NBII Északi-csoportjában szereplő Esztergom. Az első félidő derekán a vendégek átvették a vezetést, majd a második játékrészben sikerült stabilizálni a hazai alakulat játékát és végül magabiztosan szerezték meg a két pontot.

    Hídlap
  • Lelkesen készülnek a versenyekre az ipolyszalkai önkéntes tűzoltók

    Az ipolyszalkai önkéntes lánglovagokra mindig számíthatnak a településen: részt vesznek a rendezvényeken, emellett ott segítenek, ahol tudnak. A napokban folytatták a tűzcsapok felkutatását, amelyeknek szükség esetén megfelelő állapotban kell lenniük. A lelkes brigád a jövőre nézve merész álmokat dédelget, ugyanis szertáruk felújítását tűzték ki célul.

    Hídlap
Advertisements