Hella

Hídlap

A három pont megszerzése érdekében lépnek pályára

Március 16-án, szombaton 15 órakor hazai környezetben fogadja a Márianosztra csapatát a fogadja a negyedik helyen álló Zebegény-Garvittax. Szűcs Zoltán fiai visszavágnának a második fordulóban elszenvedett vereségért. A visszavágón nagyszerű játékkal és három ponttal ajándékoznák meg lelkes szurkolótáborukat.

A Pest megyei negyedosztályú felnőtt labdarúgó bajnokság Északi csoportjában vitézkedő Zebegény-Garvittax a pontvadászat tizenharmadik fordulójában a Márianosztra csapatát látja vendégül. A hazai alakulat eredményes és sikeres félszezont tudhat maga mögött, hiszen tizenkét mérkőzésen 24 pontot szereztek és ezzel a tabella negyedik helyén állnak.

A zebegényi labdarúgók bíznak benne, hogy szombaton ismét nagyszámú, lelkes közönség előtt léphetnek pályára. Szűcs Zoltán edző újra számíthat Verebes Gergőre és Vitányi Lászlóra is, de a “penci hősöket”, vagyis az előző játéknapon parádézó játékosokat is hadba küldheti.

A csapat minden bizonnyal a találkozó első percétől kezdve nagy nyomást helyez majd a vendégekre, ugyanis ősszel Márianosztrán kétgólos vereséget szenvedtek. Ezúttal a bizonyítási vágy is fűtheti majd az alakulatot, remélhetőleg sikerül revansot venniük és megszerezhetik a három pontot.

  • Több százan teljesítették a Kinizsi Százas teljesítménytúrát

    923 résztvevő teljesítette idén a Kinizsi Százast, hazánk egyik legnépszerűbb, egyben legnagyobb hagyományokkal rendelkező teljesítménytúráját. Bár a napos idő egyben áldás is volt a kirándulóknak, a sáros, csúszós szakaszok rendkívül megnehezítették a dolgukat.

    Hídlap
  • Járda után az útburkolat is megújul a Meszéna utcában

    Újra munkagépek jelennek meg a következő napokban az esztergomi Meszéna János utcában, ahol előző héten marták fel az elhasználódott, régi útburkolatot. A járdák már hetekkel ezelőtt megújultak, az aszfaltozással pedig befejeződhet az útszakasz hónapok óta tartó felújítása.

    Hídlap
Advertisements