Bertalan

Hídlap

A három pont megszerzése érdekében lépnek pályára

Március 16-án, szombaton 15 órakor hazai környezetben fogadja a Márianosztra csapatát a fogadja a negyedik helyen álló Zebegény-Garvittax. Szűcs Zoltán fiai visszavágnának a második fordulóban elszenvedett vereségért. A visszavágón nagyszerű játékkal és három ponttal ajándékoznák meg lelkes szurkolótáborukat.

A Pest megyei negyedosztályú felnőtt labdarúgó bajnokság Északi csoportjában vitézkedő Zebegény-Garvittax a pontvadászat tizenharmadik fordulójában a Márianosztra csapatát látja vendégül. A hazai alakulat eredményes és sikeres félszezont tudhat maga mögött, hiszen tizenkét mérkőzésen 24 pontot szereztek és ezzel a tabella negyedik helyén állnak.

A zebegényi labdarúgók bíznak benne, hogy szombaton ismét nagyszámú, lelkes közönség előtt léphetnek pályára. Szűcs Zoltán edző újra számíthat Verebes Gergőre és Vitányi Lászlóra is, de a “penci hősöket”, vagyis az előző játéknapon parádézó játékosokat is hadba küldheti.

A csapat minden bizonnyal a találkozó első percétől kezdve nagy nyomást helyez majd a vendégekre, ugyanis ősszel Márianosztrán kétgólos vereséget szenvedtek. Ezúttal a bizonyítási vágy is fűtheti majd az alakulatot, remélhetőleg sikerül revansot venniük és megszerezhetik a három pontot.

  • Törpeharcsafogó versenyt rendeznek Csolnokon

    Augusztus 25-én ingyenes törpeharcsafogó versenyt rendez a Csolnoki Sporthorgász Egyesület. A Csolnoki horgásztónál tartandó megmérettetésen egy horoggal felszerelt botokkal versenyezhetnek a horgászok, akik reggel 8 órától kezdve négy órájuk van arra, hogy minél szebb és nagyobb halakat fogjanak ki a vízből.

    Hídlap
Advertisements