Klaudia

Hídlap

Folytatódik a Meszéna utca járdáinak felújítása

A következő napokban a Meszéna utca újabb járdaszakasza újulhat meg: ezúttal a Terézia és az Erzsébet királyné utcák között a páros oldalon bontották fel a régi, töredezett burkolatot, amely a talajrendezés után minden bizonnyal térkőborítást kap. Az úttest túloldalán már csak a kisebb utómunkálatok várnak a szakemberekre.

Mint arról beszámoltunk, az elmúlt napokban kihelyezték a forgalomlassító táblákat a Meszéna utcában, ahol a Terézia és az Erzsébet királyné utcák közötti szakaszon elkezdődtek a járdafelújítási munkálatok. A szakemberek elsőként a páratlan oldalon bontották el a régi burkolatot és távolították el a járda, valamint az úttest közötti területen található növényzetet. A térköveket azóta lerakták, már csak a zöldfelületek kialakítása és további utómunkálatok vannak hátra.

Mindeközben a páros oldalon is elkezdődött a felújítás: a régi szegélyköveket és burkolatot eltávolították, jelenleg a talajrendezési munkálatokat végzik.

  • Fordulatokkal teli mérkőzésen győzött az Esztergom

    Nagy csatában, 31:26-ra győzte le a Kántor Anikó SE (KASE) csapatát a Női Kézilabda NBII Északi-csoportjában szereplő Esztergom. Az első félidő derekán a vendégek átvették a vezetést, majd a második játékrészben sikerült stabilizálni a hazai alakulat játékát és végül magabiztosan szerezték meg a két pontot.

    Hídlap
  • Lelkesen készülnek a versenyekre az ipolyszalkai önkéntes tűzoltók

    Az ipolyszalkai önkéntes lánglovagokra mindig számíthatnak a településen: részt vesznek a rendezvényeken, emellett ott segítenek, ahol tudnak. A napokban folytatták a tűzcsapok felkutatását, amelyeknek szükség esetén megfelelő állapotban kell lenniük. A lelkes brigád a jövőre nézve merész álmokat dédelget, ugyanis szertáruk felújítását tűzték ki célul.

    Hídlap
Advertisements