Orbán

Hídlap

Sörözőben kapták el a kórházi szarkát

Kedden reggel az egyik helyi sörözőben fogták el a rendőrök azt a helyi férfit, aki a gyanú szerint három alkalommal lopott az esztergomi kórház betegeitől. S. Zsolt február után márciusban kétszer is lecsapott: a gyanú szerint elsején és 25-én éjszaka is tevékenykedett és a kórtermekből megszerzett készpénzt alkoholra költötte.

Véget ért S. Zsolt pályafutása, aki besurranó tolvajként három alkalommal keserítette meg az esztergomi kórház betegeinek életét. A gyanú szerint február 26-án készpénzzel és a benne lévő iratokkal együtt lopott el egy pénztárcát, majd március elsején és 25-én éjszaka is újra lecsapott.

A feljelentések nyomán a rendőrség vizsgálni kezdte az ügyet, majd S. Zsoltot utolsó bűnténye után néhány órával később egy esztergomi kocsmában fogták el. A nyomozók lopás vétség miatt indítottak bűntetőeljárást a férfi ellen, aki beismerte a bűncselekményeket és abba is beavatta a hatóságot, hogy a megszerzett pénzt szeszes italra költötte.

(Borítókép: Remingtondixon.com)

  • Ifjú tűzoltókká váltak a tokodi óvodások

    Gyermeknap alkalmából látogattak el a Mesevár Óvodába a Tokod Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai. Az önkéntesek segítségével maguk a gyermekek is lánglovagokká vállhattak: miután felhúzták a védősisakokat, a bátrabbak gépjárműfecskendezővel olthatták el az “égő házikót”.

    Hídlap
  • Extrém futók és kerékpárosok veszik birtokba Márianosztrát

    A MINEKRAFT Challenge keretében keretében extrém futók és kerékpárosok népesítik be szombaton a települést. A focipályán gyermekprogramokkal is várják az érdeklődőket. A helyszínen DJ Dominik is fellép, akit a Crazy Granat koncertje követ majd.

    Hídlap
Advertisements