Izsó

Hídlap

Sörözőben kapták el a kórházi szarkát

Kedden reggel az egyik helyi sörözőben fogták el a rendőrök azt a helyi férfit, aki a gyanú szerint három alkalommal lopott az esztergomi kórház betegeitől. S. Zsolt február után márciusban kétszer is lecsapott: a gyanú szerint elsején és 25-én éjszaka is tevékenykedett és a kórtermekből megszerzett készpénzt alkoholra költötte.

Véget ért S. Zsolt pályafutása, aki besurranó tolvajként három alkalommal keserítette meg az esztergomi kórház betegeinek életét. A gyanú szerint február 26-án készpénzzel és a benne lévő iratokkal együtt lopott el egy pénztárcát, majd március elsején és 25-én éjszaka is újra lecsapott.

A feljelentések nyomán a rendőrség vizsgálni kezdte az ügyet, majd S. Zsoltot utolsó bűnténye után néhány órával később egy esztergomi kocsmában fogták el. A nyomozók lopás vétség miatt indítottak bűntetőeljárást a férfi ellen, aki beismerte a bűncselekményeket és abba is beavatta a hatóságot, hogy a megszerzett pénzt szeszes italra költötte.

(Borítókép: Remingtondixon.com)

 

 

  • Hazai pályán taroltak a dorogi birkózók

    A dorogi sportcsarnokban rendezték meg a KO-VA GÉP Kupa nemzetközi birkózó versenyt, melyen mintegy száz fiatal sportoló lépett szőnyegre. A megmérettetésen honi, szlovákiai és némi meglepetésként szerbiai magyar versenyzők is szerepeltek. A Dorogi Nehézatlétikai Club (DNC) ezúttal is érmek sokaságát zsebelte be.

    Hídlap
  • Idén is megrendezik az amatőr versmondók versenyét Esztergomban

    Október 5-én, 10 órai kezdettel az esztergomi Helischer József Városi Könyvtárban rendezik meg a Virág volt a vers című, amatőr, 50 év feletti versmondók versenyét. Az XLVIII. Megyei Könyvhét keretében megrendezendő szavalóversenyre szeptemberi 27-ig lehet jelentkezni.

    Hídlap
Advertisements