Orbán

Hídlap

Gázolás miatt késnek a vonatok az esztergomi vasútvonalon

Ismeretlen személyt gázolt szerdán kora délután Óbuda és Solymár állomások között egy Esztergomba tartó Z72-es jelzésű vonat. Az eset miatt az érintett szakaszon csak egy vágányon közlekedhetnek a szerelvények, ezáltal hosszabb menetidőre számíthatnak az utasok. A menetrendek csak a késő délutáni órákban állhat helyre.

12:21 perckor a Nyugati pályaudvarról indult az a Z72-es jelzésű vonat, amely tizenhét perccel később Solymár és Üröm állomások között ütött el egy ismeretlen személyt, aki a helyszínen életét vesztette. A Mávinform tájékoztatása szerint a tragikus kimenetelű eset miatt 20-30 perccel növekedhet a menetidő a Budapest-Esztergom vasútvonalon.

A gázolás miatt az érintett szerelvény, valamint a 14 óra 07 perckor az Esztergomból Nyugati pályaudvarra tartó vonat kimarad a menetrendből. Úgy tudjuk, hogy a helyszínelés még tart, a vonatok az érintett szakaszon csak a bal vágányon közlekedhetnek.

A Vonatinfó térképén is látható, hogy a már úton lévő szerelvények jellemző 10 és 50 perc közötti késéssel haladnak végcéljuk felé.

(Kép: mavcsoport.hu)

 

  • Ifjú tűzoltókká váltak a tokodi óvodások

    Gyermeknap alkalmából látogattak el a Mesevár Óvodába a Tokod Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai. Az önkéntesek segítségével maguk a gyermekek is lánglovagokká vállhattak: miután felhúzták a védősisakokat, a bátrabbak gépjárműfecskendezővel olthatták el az “égő házikót”.

    Hídlap
  • Extrém futók és kerékpárosok veszik birtokba Márianosztrát

    A MINEKRAFT Challenge keretében keretében extrém futók és kerékpárosok népesítik be szombaton a települést. A focipályán gyermekprogramokkal is várják az érdeklődőket. A helyszínen DJ Dominik is fellép, akit a Crazy Granat koncertje követ majd.

    Hídlap
Advertisements