Márk

Hídlap

Felújítják a járdát a dorogi Puskin utcában

Folytatódik Dorogon a járdafelújítás: ezúttal a Puskin utcában jelentek meg a munkagépek, ahol az Eötvös utcától kezdve fokozatosan térkőborítást kap az ingatlanok előtti járdaszakasz. A szakemberek rohamtempóban dolgoznak, így napokon belül végezhetnek a feladatokkal.

A “Kutykuruttynak” is nevezett, kertvárosias jellegű telepet nyugodtan nevezhetnénk Dorog egyik legfejlettebb városrészének. Bár a művésznegyed (mivel az itt található utcák szinte kivétel nélkül egy-egy irodalmárról kapta a nevét) rendezett utcaképpel rendelkezik, némi fejlesztést és beruházást az itt élők is szívesen fogadnak.

Ezúttal a Gorkij utcával párhuzamosan futó Puskin utcában újul meg a járda, amely bár viszonylag jó állapotban volt, most mégis térkőborítást kap. Bár nem teljesen értjük, hogy miért nem egy leharcolt útszakaszt látnak el új burkolattal, reméljük, hogy a sokat látott Köztársaság úton is tapasztalhatunk majd változásokat.

  • Nyáron újítják fel a csolnoki utat

    Legkorábban nyáron kezdődhet el az 1106-os számú, Dorogot Únnyal és Tinnyével összekötő út csolnoki szakaszának felújítása. A Magyar Közút Nonprofit Kft. Kommunikációs osztályától megtudtuk, hogy a projekt részeként az útburkolat mellett a vízelvezető árokrendszer is megújulhat.

    Hídlap
  • Feltárták a csőtörést az Imaház utcában

    Teljes útzár mellett kezdték meg kedden reggel az ÉDV. Zrt. szakemberei az esztergomi Imaház utcai csőtörés feltárását. A munkálatok ideje alatt – vagyis kedd reggeltől szerda estig – a járművezetők a Kölcsey Ferenc utca, valamint Bánomi áttörés felől érkezők sem tudnak behajtani az utcába.

    Hídlap
Advertisements