Márk

Hídlap

Leomlott a vakolat, egy ember megsérült

Súlyos fejsérülésekkel szállították az esztergomi kórházba azt a személyt, akire csütörtökön reggel vakolat hullott az Arany János utcában. Úgy tudjuk, hogy az érintett épület nem az önkormányzathoz tartozik, ezért a jogos tulajdonos feladata lesz a megsérült homlokzat helyreállítása.

-Anya,anya mi történt? – kérdezte a sziréna hallatán a gyermek az anyukáját, miközben a Bottyán János utcán haladtak a baleset helyszíne felé. A hölgy információk hiányában csak annyit tudott elmondani, amit a járókelőktől hallott, miszerint “egy idős férfi fejére hullott a vakolat”.

Mire odaértek, addiggra a tűzoltók és a mentők is elhagyták a helyszínt, a törmelékek nyomai viszont még jól látszódtak. A város központjában található posta gazdasági bejáratánál kisebb szobányi méretű területet kerítettek el szalaggal a tűzoltók, az ingatlan tetőszerkezete alatt pedig látható volt, hogy honnan hiányzik a vakolat.

Úgy tudjuk, hogy a baleset ellenére a posta nem zárt be, zavartalanul fogadják az ügyfeleket. Arról azonban nincsenek információink, hogy a megsérült homlokzatot mikor állíthatják helyre, hiszen nem önkormányzati tulajdonban van az épület.

  • Nyáron újítják fel a csolnoki utat

    Legkorábban nyáron kezdődhet el az 1106-os számú, Dorogot Únnyal és Tinnyével összekötő út csolnoki szakaszának felújítása. A Magyar Közút Nonprofit Kft. Kommunikációs osztályától megtudtuk, hogy a projekt részeként az útburkolat mellett a vízelvezető árokrendszer is megújulhat.

    Hídlap
  • Feltárták a csőtörést az Imaház utcában

    Teljes útzár mellett kezdték meg kedden reggel az ÉDV. Zrt. szakemberei az esztergomi Imaház utcai csőtörés feltárását. A munkálatok ideje alatt – vagyis kedd reggeltől szerda estig – a járművezetők a Kölcsey Ferenc utca, valamint Bánomi áttörés felől érkezők sem tudnak behajtani az utcába.

    Hídlap
Advertisements