László

Hídlap

Ráfutásos baleset történt Esztergomban

Pizzafutár és személygépkocsi ütközött össze csütörtökön nem sokkal 21 óra előtt a Lőrinc utca és a Kossuth Lajos utca kereszteződésénél. A környékben lakók közül többen is a csattanásra, majd a kiabálásra figyeltek fel. A helyszínelés alatt az esztergomi polgárőrök irányították a forgalmat.

Elsődleges információink szerint az esti órákban ráfutásos baleset történt a Pálinka Patika mellett. Az egyik esztergomi pizzéria ételszállító autója hátulról ütközött neki az előtte haladó személygépkocsinak. A szemtanúk elmondása szerint a vétlen autó utasai emelkedett hangnemben vonták kérdőre a pizzafutárt.

Elsőként az Esztergom Városi Polgárőr Egyesület szolgálatot teljesítő tagjai érkeztek a helyszínre, majd megkezdték a forgalom irányítását. Néhány perccel később a rendőrök is megérkeztek és mivel személyi sérülés nem történt, viszonylag hamar befejeződött a helyszínelés.

Cikkben szereplő fotó: Nyári Steindl Andrea
Borítókép: saját fénykép

  • Párkányban is irtják a szúnyogokat

    Június 25-ről 26-ra virradóan közterületeken, lakóterületeken és játszótereken, majd három nappal később, június 29-én hajnalban Párkányban a Duna-parton, a “Csónakkikötő – Öböl” elnevezésű szakaszán gyérítik a szúnyogokat. A lakosok a beavatkozástól a vérszívók számának drasztikus csökkenését várja.

    Hídlap
  • 30 millió forintból újult meg a bazilikához vezető lépcső

    Az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye engedélyével, önkormányzati finanszírozásban újult meg a bazilika rámpájához vezető északi lépcsősor – írja az esztergom.hu. A Szent Adalbert Központ bejárata melletti építményt 30 millió forintos projekt keretében renoválták.

    Hídlap
Advertisements