Márk

Hídlap

Ráfutásos baleset történt Esztergomban

Pizzafutár és személygépkocsi ütközött össze csütörtökön nem sokkal 21 óra előtt a Lőrinc utca és a Kossuth Lajos utca kereszteződésénél. A környékben lakók közül többen is a csattanásra, majd a kiabálásra figyeltek fel. A helyszínelés alatt az esztergomi polgárőrök irányították a forgalmat.

Elsődleges információink szerint az esti órákban ráfutásos baleset történt a Pálinka Patika mellett. Az egyik esztergomi pizzéria ételszállító autója hátulról ütközött neki az előtte haladó személygépkocsinak. A szemtanúk elmondása szerint a vétlen autó utasai emelkedett hangnemben vonták kérdőre a pizzafutárt.

Elsőként az Esztergom Városi Polgárőr Egyesület szolgálatot teljesítő tagjai érkeztek a helyszínre, majd megkezdték a forgalom irányítását. Néhány perccel később a rendőrök is megérkeztek és mivel személyi sérülés nem történt, viszonylag hamar befejeződött a helyszínelés.

Cikkben szereplő fotó: Nyári Steindl Andrea
Borítókép: saját fénykép

  • Nyáron újítják fel a csolnoki utat

    Legkorábban nyáron kezdődhet el az 1106-os számú, Dorogot Únnyal és Tinnyével összekötő út csolnoki szakaszának felújítása. A Magyar Közút Nonprofit Kft. Kommunikációs osztályától megtudtuk, hogy a projekt részeként az útburkolat mellett a vízelvezető árokrendszer is megújulhat.

    Hídlap
  • Feltárták a csőtörést az Imaház utcában

    Teljes útzár mellett kezdték meg kedden reggel az ÉDV. Zrt. szakemberei az esztergomi Imaház utcai csőtörés feltárását. A munkálatok ideje alatt – vagyis kedd reggeltől szerda estig – a járművezetők a Kölcsey Ferenc utca, valamint Bánomi áttörés felől érkezők sem tudnak behajtani az utcába.

    Hídlap
Advertisements