Jusztin

Hídlap

Esztergomi éremeső az innsbrucki kick-box világkupán

Négy arany-, valamint három ezüstéremmel tértek haza az Innsbruckban megrendezett Austrian Classics 2019 elnevezésű világkupáról az Esztergomi Kick-Box SE versenyzői. Olasz Attila tanítványai kihozták magukból a maximumot, Vígváry Viktornak pedig ezúttal is sikerült dupláznia.

Az ausztriai viadalon 39 ország, 248 egyesületének több mint 2200 sportolója lépett szőnyegre: az elmúlt évek világ- és kontinensbajnokai, valamint az aranyéremre vágyó trónkövetelők szinte kötelezően részt vesznek az osztrák tornán.

Az esztergomi csapat sikeres hétvégét tudhat maga mögött. Magyar Szabolcs és Bogár Mihály felkészülését egy vírusos megbetegedés nehezítette. Bár egészségügyi állapotukhoz mérten rendkívül elszántan léptek tatamira, ezúttal érem nélkül fejezték be a küzdelmeket.

Szachán Bolivár felnőtt mezőnyben, light-contact szabályrendszerben képviselte a klubját: a versenyző, a -89 kilogrammos kategória bronzérmeseként hagyta el a szőnyeget. Kajtár Bence felnőtt light-contactban -74 kilogrammosok között harmadik lett, míg a junior mezőnyben a dobogó legfelső fokára állhatott fel.

Baráth Albert Károly (-57 kg) is két érmet zsebelt be Innsbruckban: a cadet 2. mezőnyében kick-light szabályrendszerben arany, míg light-contactban bronz medáliával zárta a küzdelmeket. A hétvége legrangosabb sikerét Vígváry Viktor (-94 kg) érte el, aki light-contactban a junior korosztálya mellett a felnőttek között sem talált legyőzőre.

Fotó: Esztergomi Kick-Box SE

  • Felavatták a korszerűsített kesztölci polgármesteri hivatalt

    Felavatták a kesztölci polgármesteri hivatal épületét, amelyet a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében újítottak fel. Az elnyert 84,49 millió forintos támogatásnak és a megyei önkormányzat segítségének köszönhetően újabb korszerű intézménnyel büszkélkedhet a település.

    Hídlap
  • Teljesen kiégett egy motorkerékpár Szobon

    Június 15-én, szombaton délután a szobi Préskertnél kigyulladt egy motorkerékpár. A Nagymarosi Önkéntes Tűzoltó Egyesület három fővel érkezett a helyszínre, majd porral oltó készülékkel sikerült elfolytaniuk a tüzet. Személyi sérülés nem történt, ugyanakkor a járművet már nem tudták megmenteni.

    Hídlap
Advertisements