Bertalan

Hídlap

Esztergomi éremeső az innsbrucki kick-box világkupán

Négy arany-, valamint három ezüstéremmel tértek haza az Innsbruckban megrendezett Austrian Classics 2019 elnevezésű világkupáról az Esztergomi Kick-Box SE versenyzői. Olasz Attila tanítványai kihozták magukból a maximumot, Vígváry Viktornak pedig ezúttal is sikerült dupláznia.

Az ausztriai viadalon 39 ország, 248 egyesületének több mint 2200 sportolója lépett szőnyegre: az elmúlt évek világ- és kontinensbajnokai, valamint az aranyéremre vágyó trónkövetelők szinte kötelezően részt vesznek az osztrák tornán.

Az esztergomi csapat sikeres hétvégét tudhat maga mögött. Magyar Szabolcs és Bogár Mihály felkészülését egy vírusos megbetegedés nehezítette. Bár egészségügyi állapotukhoz mérten rendkívül elszántan léptek tatamira, ezúttal érem nélkül fejezték be a küzdelmeket.

Szachán Bolivár felnőtt mezőnyben, light-contact szabályrendszerben képviselte a klubját: a versenyző, a -89 kilogrammos kategória bronzérmeseként hagyta el a szőnyeget. Kajtár Bence felnőtt light-contactban -74 kilogrammosok között harmadik lett, míg a junior mezőnyben a dobogó legfelső fokára állhatott fel.

Baráth Albert Károly (-57 kg) is két érmet zsebelt be Innsbruckban: a cadet 2. mezőnyében kick-light szabályrendszerben arany, míg light-contactban bronz medáliával zárta a küzdelmeket. A hétvége legrangosabb sikerét Vígváry Viktor (-94 kg) érte el, aki light-contactban a junior korosztálya mellett a felnőttek között sem talált legyőzőre.

Fotó: Esztergomi Kick-Box SE


  • Törpeharcsafogó versenyt rendeznek Csolnokon

    Augusztus 25-én ingyenes törpeharcsafogó versenyt rendez a Csolnoki Sporthorgász Egyesület. A Csolnoki horgásztónál tartandó megmérettetésen egy horoggal felszerelt botokkal versenyezhetnek a horgászok, akik reggel 8 órától kezdve négy órájuk van arra, hogy minél szebb és nagyobb halakat fogjanak ki a vízből.

    Hídlap
Advertisements