Márk

Hídlap

Háziállatokat mérgeztek meg Lábatlanon

Az elmúlt napokban három macska életét oltotta ki méreggel egy helyi lakos Lábatlanon. Az állatkínzásra a Lábatlani Állatbarátok közösségi oldal hívta fel a figyelmet, egyúttal százezer forintot ajánlottak fel annak, aki segít megtalálni a kegyetlen gyilkost.

“Valószínűleg fagyálló” – írta az egyik hozzászóló az oldalra feltöltött videó alá, amelyen egy megmérgetett macska szenvedését láthatjuk. A kommentelők gyanítják, hogy ki lehet az a személy, még azt az utcát is megjelölték, ahol a feltételezett elkövető lakik.

Úgy tudjuk, hogy nem ez az első eset a településen: januárban és februárban is megmérgeztek állatokat, akik kínkeserves halált haltak. Az esettel kapcsolatban feltettük kérdéseinket a rendőrségnek. Válaszuk esetén frissítjük cikkünket.

(Fotó: Pixabay.com)

  • Nyáron újítják fel a csolnoki utat

    Legkorábban nyáron kezdődhet el az 1106-os számú, Dorogot Únnyal és Tinnyével összekötő út csolnoki szakaszának felújítása. A Magyar Közút Nonprofit Kft. Kommunikációs osztályától megtudtuk, hogy a projekt részeként az útburkolat mellett a vízelvezető árokrendszer is megújulhat.

    Hídlap
  • Feltárták a csőtörést az Imaház utcában

    Teljes útzár mellett kezdték meg kedden reggel az ÉDV. Zrt. szakemberei az esztergomi Imaház utcai csőtörés feltárását. A munkálatok ideje alatt – vagyis kedd reggeltől szerda estig – a járművezetők a Kölcsey Ferenc utca, valamint Bánomi áttörés felől érkezők sem tudnak behajtani az utcába.

    Hídlap
Advertisements