Valter

Hídlap

Háziállatokat mérgeztek meg Lábatlanon

Az elmúlt napokban három macska életét oltotta ki méreggel egy helyi lakos Lábatlanon. Az állatkínzásra a Lábatlani Állatbarátok közösségi oldal hívta fel a figyelmet, egyúttal százezer forintot ajánlottak fel annak, aki segít megtalálni a kegyetlen gyilkost.

“Valószínűleg fagyálló” – írta az egyik hozzászóló az oldalra feltöltött videó alá, amelyen egy megmérgetett macska szenvedését láthatjuk. A kommentelők gyanítják, hogy ki lehet az a személy, még azt az utcát is megjelölték, ahol a feltételezett elkövető lakik.

Úgy tudjuk, hogy nem ez az első eset a településen: januárban és februárban is megmérgeztek állatokat, akik kínkeserves halált haltak. Az esettel kapcsolatban feltettük kérdéseinket a rendőrségnek. Válaszuk esetén frissítjük cikkünket.

(Fotó: Pixabay.com)

  • Világító kerékpárutat építettek Lengyelországban

    Lidzbark Warminski közelében épült fel Lengyelország első világító kerékpárútja. A speciális burkolattal ellátott nyomvonal nappal feltöltődik, éjjel pedig kék színű fényt bocsát ki magából. Ennek köszönhetően éjszaka, közvilágítás nélkül is biztonságos közlekedhetnek a kerékpárosok.

    Hídlap
  • Újra cigarettacsikkekre vadásztak a Szemétirtók

    Július 14-én vasárnap újra lecsapott a Benedek Endre Barlangkutató és Természetvédelmi Egyesület (BEBTE) Szemétirtók nevű csapata: az önkéntesek ezúttal is a dorogi vasútállomáson gyűjtötték a csikkeket, majd a Kenyérmezei-pataknál negyed óra alatt három zsákot töltöttek meg szeméttel.

    Hídlap
Advertisements