Izsó

Hídlap

Parfümöt és elektromos cigarettát lopott Esztergomban

Elektromos cigarettát tulajdonított el az egyik esztergomi trafikból csütörtökön este az a férfi, aki ellen az Esztergomi Rendőrkapitányság szabálysértési értékre elkövetett lopás miatt indított eljárást. Úgy tudjuk, hogy többen utánaeredtek, az elkövetőnek végül sikerült elmenekülnie.

Csütörtökön este igazi akciójelenetnek lehettünk szemtanúi az egyik esztergomi bevásárlóparkban. Egy ismeretlen személy betért a trafikba, ahol elektromos cigarettát szeretett volna vásárolni. Miután a terméket a kezébe vette, hirtelen meggondolta magát és fizetés nélkül távozott.

Úgy tudjuk, hogy az üzletben dolgozó alkalmazott megpróbálta feltartóztatni az elkövetőt, de nem járt sikerrel. A szarka azonban nem érte be ennyivel: menekülése közben még betért egy közeli drogéria üzletbe is, ahonnan parfümöt vitt magával.

Az ismeretlen személy ezután az út túloldalán tartó barkácsáruház felé vette az irányt, majd eltűnt. Az esettel kapcsolatban megkerestük a Komárom-Esztergom Rendőr-főkapitányságot is. Racsné Galambos Gréta rendőrszázados, sajtószóvivőtől megtudtuk, hogy az Esztergomi Rendőrkapitányság vizsgálja az ügyet.

(Fotó: ugyvedpraxis)

  • Hazai pályán taroltak a dorogi birkózók

    A dorogi sportcsarnokban rendezték meg a KO-VA GÉP Kupa nemzetközi birkózó versenyt, melyen mintegy száz fiatal sportoló lépett szőnyegre. A megmérettetésen honi, szlovákiai és némi meglepetésként szerbiai magyar versenyzők is szerepeltek. A Dorogi Nehézatlétikai Club (DNC) ezúttal is érmek sokaságát zsebelte be.

    Hídlap
  • Idén is megrendezik az amatőr versmondók versenyét Esztergomban

    Október 5-én, 10 órai kezdettel az esztergomi Helischer József Városi Könyvtárban rendezik meg a Virág volt a vers című, amatőr, 50 év feletti versmondók versenyét. Az XLVIII. Megyei Könyvhét keretében megrendezendő szavalóversenyre szeptemberi 27-ig lehet jelentkezni.

    Hídlap
Advertisements