Donát

Hídlap

Maráz Zsuzsanna második lett a nők mezőnyében a japán ultramaratonon

Elképesztő teljesítménnyel, a nők között másodikként ért célba Maráz Zsuzsanna, az Esztergomi Futóművek Amatőr Sportegyesület ultrafutója a japán Honsú szigeten megrendezett Sakura Michi futóversenyen. A 250 kilométeres táv bár borzasztóan kemény volt, nem jelentett akadályt számára.

A Nagoja és Kanazava települések között megrendezett sportesemény résztvevőinek kezdetben monoton emelkedőn, majd hosszú lejtőn kellett végighaladniuk, de több mint húsz kilométeren keresztül alagútban futottak. A mezőnyben az esztergomi Maráz Zsuzsanna mellett Rostovics Miklós is szép eredményt ért el, hiszen a férfiak között harmadik helyet szerezte meg. Rajtuk kívül még Simonyi Balázs és Büki Tivadar képviselte hazánkat a Sakura Michi International Nature Run idei kiírásán.

A 42k.hu weboldal értesülése szerint – amely a verseny állásáról rendszeresen tájékoztatta az érdeklődőket – az esztergomi versenyző összetettben a hatodik helyet szerezte meg.

(Szöveg: index.hu, Fotó: Maráz Zsuzsanna Facebook oldala/Elias Pergantis)

  • Rákosmente után a Vácot is legyőzte az Esztergom

    Hazai pályán 40:31-re győzte le a Női Kézilabda NB II Észak-csoportjában szereplő Esztergomi Vitézek RAFC csapata a DKA Vácot. A fiatal, tehetséges akadémistákból álló vendégek ősszel borsot törtek az esztergomiak orra alá, most pedig pont nélkül távoztak Esztergomból.

    Hídlap
  • Két autó ütközött össze az esztergomi Bánomi úton

    Egy szlovák rendszámú, piros színű Skoda, valamint egy fehér színű Ford ütközött össze február 16-án, 16 óra körül az esztergomi Bánomi út és az Irinyi János utca kereszteződésében. Úgy tudjuk, hogy a vétkes sofőr nem adott elsőbbséget a szabályosan közlekedő másik autónak.

    Hídlap
Advertisements