Orbán

Hídlap

Maráz Zsuzsanna második lett a nők mezőnyében a japán ultramaratonon

Elképesztő teljesítménnyel, a nők között másodikként ért célba Maráz Zsuzsanna, az Esztergomi Futóművek Amatőr Sportegyesület ultrafutója a japán Honsú szigeten megrendezett Sakura Michi futóversenyen. A 250 kilométeres táv bár borzasztóan kemény volt, nem jelentett akadályt számára.

A Nagoja és Kanazava települések között megrendezett sportesemény résztvevőinek kezdetben monoton emelkedőn, majd hosszú lejtőn kellett végighaladniuk, de több mint húsz kilométeren keresztül alagútban futottak. A mezőnyben az esztergomi Maráz Zsuzsanna mellett Rostovics Miklós is szép eredményt ért el, hiszen a férfiak között harmadik helyet szerezte meg. Rajtuk kívül még Simonyi Balázs és Büki Tivadar képviselte hazánkat a Sakura Michi International Nature Run idei kiírásán.

A 42k.hu weboldal értesülése szerint – amely a verseny állásáról rendszeresen tájékoztatta az érdeklődőket – az esztergomi versenyző összetettben a hatodik helyet szerezte meg.

(Szöveg: index.hu, Fotó: Maráz Zsuzsanna Facebook oldala/Elias Pergantis)

  • Ifjú tűzoltókká váltak a tokodi óvodások

    Gyermeknap alkalmából látogattak el a Mesevár Óvodába a Tokod Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai. Az önkéntesek segítségével maguk a gyermekek is lánglovagokká vállhattak: miután felhúzták a védősisakokat, a bátrabbak gépjárműfecskendezővel olthatták el az “égő házikót”.

    Hídlap
  • Extrém futók és kerékpárosok veszik birtokba Márianosztrát

    A MINEKRAFT Challenge keretében keretében extrém futók és kerékpárosok népesítik be szombaton a települést. A focipályán gyermekprogramokkal is várják az érdeklődőket. A helyszínen DJ Dominik is fellép, akit a Crazy Granat koncertje követ majd.

    Hídlap
Advertisements