Frigyes

Hídlap

Maráz Zsuzsanna második lett a nők mezőnyében a japán ultramaratonon

Elképesztő teljesítménnyel, a nők között másodikként ért célba Maráz Zsuzsanna, az Esztergomi Futóművek Amatőr Sportegyesület ultrafutója a japán Honsú szigeten megrendezett Sakura Michi futóversenyen. A 250 kilométeres táv bár borzasztóan kemény volt, nem jelentett akadályt számára.

A Nagoja és Kanazava települések között megrendezett sportesemény résztvevőinek kezdetben monoton emelkedőn, majd hosszú lejtőn kellett végighaladniuk, de több mint húsz kilométeren keresztül alagútban futottak. A mezőnyben az esztergomi Maráz Zsuzsanna mellett Rostovics Miklós is szép eredményt ért el, hiszen a férfiak között harmadik helyet szerezte meg. Rajtuk kívül még Simonyi Balázs és Büki Tivadar képviselte hazánkat a Sakura Michi International Nature Run idei kiírásán.

A 42k.hu weboldal értesülése szerint – amely a verseny állásáról rendszeresen tájékoztatta az érdeklődőket – az esztergomi versenyző összetettben a hatodik helyet szerezte meg.

(Szöveg: index.hu, Fotó: Maráz Zsuzsanna Facebook oldala/Elias Pergantis)

  • Szalagkorlátnak ütközött egy autó Lábatlanon

    Szalagkorlátnak csapódott egy gépkocsi július 17-én, szerdán késő este a 10-es számú főút lábatlani szakaszán. Az 57-es kilométerszelvényben történt balesethez a nyergesújfalui hivatásos tűzoltók mellett a mentők is kiérkeztek. Információink szerint az ütközés következtében megsérült a sofőr.

    Hídlap
  • Két nap alatt fél tonna halat fogtak a sárisápi horgászversenyen

    498 kilogramm fogtak ki a sárisápi horgásztavon megrendezett 48 órás páros horgászverseny résztvevői, akik éjt nappallá téve küzdöttek a dobogós helyezésekért. Az első helyet 87,75 kilogrammos teljesítménnyel a Turi Attila – Pulai Krisztián páros végzett.

    Hídlap
Advertisements