Orbán

Hídlap

Megkapta a másodosztályú licencet a Dorogi FC

Megkapta a 2019/20. évi nemzeti másodosztályú bajnokságú (NB II) licencét a Dorogi FC, így az MLSZ Elsőfokú Licencadó Bizottságának döntése értelmében a következő évadban is a második vonalban szerepelhet a Komárom-Esztergom megyei klub felnőtt labdarúgó csapata.

A bizottság a sportszervezetek által benyújtott dokumentumok értékelése alapján nyolc jelenlegi NB I-es csapat nemzetközi, valamint első osztályú licencet kapott. A másodosztályból négy csapat is megkapta az élvonalbeli induláshoz szükséges engedélyeket, ugyanakkor a szabályok értelmében csak két alakulat juthat fel az NB I-be.

A Dorogi FC már a pontok alapján már korábban kiharcolta a jövő évi másodosztályú szereplést, amely a licencadó bizottság döntésének értelmében immár véglegessé vált. A szintén NB II-es Vác FC licenckérelmét egyelőre nem hagyták jóvá, ugyanakkor a klub május 3-ig pótolhatja a hiányzó dokumentumokat.

(Szöveg: mlsz.hu

  • Ifjú tűzoltókká váltak a tokodi óvodások

    Gyermeknap alkalmából látogattak el a Mesevár Óvodába a Tokod Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai. Az önkéntesek segítségével maguk a gyermekek is lánglovagokká vállhattak: miután felhúzták a védősisakokat, a bátrabbak gépjárműfecskendezővel olthatták el az “égő házikót”.

    Hídlap
  • Extrém futók és kerékpárosok veszik birtokba Márianosztrát

    A MINEKRAFT Challenge keretében keretében extrém futók és kerékpárosok népesítik be szombaton a települést. A focipályán gyermekprogramokkal is várják az érdeklődőket. A helyszínen DJ Dominik is fellép, akit a Crazy Granat koncertje követ majd.

    Hídlap
Advertisements