Frigyes

Hídlap

Megkapta a másodosztályú licencet a Dorogi FC

Megkapta a 2019/20. évi nemzeti másodosztályú bajnokságú (NB II) licencét a Dorogi FC, így az MLSZ Elsőfokú Licencadó Bizottságának döntése értelmében a következő évadban is a második vonalban szerepelhet a Komárom-Esztergom megyei klub felnőtt labdarúgó csapata.

A bizottság a sportszervezetek által benyújtott dokumentumok értékelése alapján nyolc jelenlegi NB I-es csapat nemzetközi, valamint első osztályú licencet kapott. A másodosztályból négy csapat is megkapta az élvonalbeli induláshoz szükséges engedélyeket, ugyanakkor a szabályok értelmében csak két alakulat juthat fel az NB I-be.

A Dorogi FC már a pontok alapján már korábban kiharcolta a jövő évi másodosztályú szereplést, amely a licencadó bizottság döntésének értelmében immár véglegessé vált. A szintén NB II-es Vác FC licenckérelmét egyelőre nem hagyták jóvá, ugyanakkor a klub május 3-ig pótolhatja a hiányzó dokumentumokat.

(Szöveg: mlsz.hu

  • Szalagkorlátnak ütközött egy autó Lábatlanon

    Szalagkorlátnak csapódott egy gépkocsi július 17-én, szerdán késő este a 10-es számú főút lábatlani szakaszán. Az 57-es kilométerszelvényben történt balesethez a nyergesújfalui hivatásos tűzoltók mellett a mentők is kiérkeztek. Információink szerint az ütközés következtében megsérült a sofőr.

    Hídlap
  • Két nap alatt fél tonna halat fogtak a sárisápi horgászversenyen

    498 kilogramm fogtak ki a sárisápi horgásztavon megrendezett 48 órás páros horgászverseny résztvevői, akik éjt nappallá téve küzdöttek a dobogós helyezésekért. Az első helyet 87,75 kilogrammos teljesítménnyel a Turi Attila – Pulai Krisztián páros végzett.

    Hídlap
Advertisements