Donát

Hídlap

Megkapta a másodosztályú licencet a Dorogi FC

Megkapta a 2019/20. évi nemzeti másodosztályú bajnokságú (NB II) licencét a Dorogi FC, így az MLSZ Elsőfokú Licencadó Bizottságának döntése értelmében a következő évadban is a második vonalban szerepelhet a Komárom-Esztergom megyei klub felnőtt labdarúgó csapata.

A bizottság a sportszervezetek által benyújtott dokumentumok értékelése alapján nyolc jelenlegi NB I-es csapat nemzetközi, valamint első osztályú licencet kapott. A másodosztályból négy csapat is megkapta az élvonalbeli induláshoz szükséges engedélyeket, ugyanakkor a szabályok értelmében csak két alakulat juthat fel az NB I-be.

A Dorogi FC már a pontok alapján már korábban kiharcolta a jövő évi másodosztályú szereplést, amely a licencadó bizottság döntésének értelmében immár véglegessé vált. A szintén NB II-es Vác FC licenckérelmét egyelőre nem hagyták jóvá, ugyanakkor a klub május 3-ig pótolhatja a hiányzó dokumentumokat.

(Szöveg: mlsz.hu

  • Néhány órán belül két ittas sofőrt is elkaptak a dorogi rendőrök

    Az elmúlt hétvégén előbb Tokodon, majd néhány órával később Leányváron is ittas sofőrt igazoltattak a dorogi rendőrök. Mivel az alkoholszonda mindkét esetben pozitív eredményt mutatott, így a vezetőket előállították, jogosítványukat pedig elvették.

    Hídlap
  • Rákosmente után a Vácot is legyőzte az Esztergom

    Hazai pályán 40:31-re győzte le a Női Kézilabda NB II Észak-csoportjában szereplő Esztergomi Vitézek RAFC csapata a DKA Vácot. A fiatal, tehetséges akadémistákból álló vendégek ősszel borsot törtek az esztergomiak orra alá, most pedig pont nélkül távoztak Esztergomból.

    Hídlap
Advertisements