Donát

Hídlap

Horvátországi tornán szerepeltek a párkányi kézilabdázók

Negyedik helyet szerezték meg a húsvét alkalmából a horvátországi Labinban megrendezett nemzetközi kézilabda tornán az MSO Sturovo kézilabdázói. A párkányi sportklub növendékei nem kevés tapasztalatot gyűjtve bebizonyították, hogy az U16-os mezőnyben is megállják a helyüket.

Horvátországi kapcsolatai révén az MSO Sturovo U14-es alakulata idén először vehetett részt a hagyományos nemzetközi kupán, ahol két hazai, valamint egy német csapattal szemben léptek pályára. A későbbi aranyérmes JSG Fürther Land ellen 9:15-ös vereséget szenvedtek. Az Arena Pula ellen rendkívül szoros mérkőzést vívtak és a házigazdák csak nagy nehézségek árán tudták 18:22-re legyőzni a párkányiakat. Az U14-es gárda azonban nem adta fel, és a Rudan Labin ellen 15:15-ös döntetlent sikerült kiharcolniuk.

Megkeresésünkre Laky Enikő sportszervező elmondta, hogy büszkék a lányokra, akik bár az egy-két évnyi korkülönbség miatt győzelem nélkül tértek haza, az egész tornán nagyszerű teljesítményt nyújtva képviselték a klubot és a várost. A torna gólkirálya a párkányi Bobeková Lara lett, aki húsz gólt szerzett.

(Fotó: MŠO Štúrovo hádzanársky oddiel Facebook oldal)

 

 

  • Néhány órán belül két ittas sofőrt is elkaptak a dorogi rendőrök

    Az elmúlt hétvégén előbb Tokodon, majd néhány órával később Leányváron is ittas sofőrt igazoltattak a dorogi rendőrök. Mivel az alkoholszonda mindkét esetben pozitív eredményt mutatott, így a vezetőket előállították, jogosítványukat pedig elvették.

    Hídlap
  • Rákosmente után a Vácot is legyőzte az Esztergom

    Hazai pályán 40:31-re győzte le a Női Kézilabda NB II Észak-csoportjában szereplő Esztergomi Vitézek RAFC csapata a DKA Vácot. A fiatal, tehetséges akadémistákból álló vendégek ősszel borsot törtek az esztergomiak orra alá, most pedig pont nélkül távoztak Esztergomból.

    Hídlap
Advertisements