Frigyes

Hídlap

Horvátországi tornán szerepeltek a párkányi kézilabdázók

Negyedik helyet szerezték meg a húsvét alkalmából a horvátországi Labinban megrendezett nemzetközi kézilabda tornán az MSO Sturovo kézilabdázói. A párkányi sportklub növendékei nem kevés tapasztalatot gyűjtve bebizonyították, hogy az U16-os mezőnyben is megállják a helyüket.

Horvátországi kapcsolatai révén az MSO Sturovo U14-es alakulata idén először vehetett részt a hagyományos nemzetközi kupán, ahol két hazai, valamint egy német csapattal szemben léptek pályára. A későbbi aranyérmes JSG Fürther Land ellen 9:15-ös vereséget szenvedtek. Az Arena Pula ellen rendkívül szoros mérkőzést vívtak és a házigazdák csak nagy nehézségek árán tudták 18:22-re legyőzni a párkányiakat. Az U14-es gárda azonban nem adta fel, és a Rudan Labin ellen 15:15-ös döntetlent sikerült kiharcolniuk.

Megkeresésünkre Laky Enikő sportszervező elmondta, hogy büszkék a lányokra, akik bár az egy-két évnyi korkülönbség miatt győzelem nélkül tértek haza, az egész tornán nagyszerű teljesítményt nyújtva képviselték a klubot és a várost. A torna gólkirálya a párkányi Bobeková Lara lett, aki húsz gólt szerzett.

(Fotó: MŠO Štúrovo hádzanársky oddiel Facebook oldal)

 

  • Szalagkorlátnak ütközött egy autó Lábatlanon

    Szalagkorlátnak csapódott egy gépkocsi július 17-én, szerdán késő este a 10-es számú főút lábatlani szakaszán. Az 57-es kilométerszelvényben történt balesethez a nyergesújfalui hivatásos tűzoltók mellett a mentők is kiérkeztek. Információink szerint az ütközés következtében megsérült a sofőr.

    Hídlap
  • Két nap alatt fél tonna halat fogtak a sárisápi horgászversenyen

    498 kilogramm fogtak ki a sárisápi horgásztavon megrendezett 48 órás páros horgászverseny résztvevői, akik éjt nappallá téve küzdöttek a dobogós helyezésekért. Az első helyet 87,75 kilogrammos teljesítménnyel a Turi Attila – Pulai Krisztián páros végzett.

    Hídlap
Advertisements