Orbán

Hídlap

Kigyulladt egy személygépkocsi Sárisápon

Járműjavítás közben kapott lángra Sárisápon az a személygépkocsi, amelyet a helyi önkéntes tűzoltó egyesület egységei gyorsbeavatkozó vízsugár segítségével oltottak el. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a hétfői tűzesetben senki sem sérült meg.

Április 29-én az Önkéntes Tűzoltó Egyesület Sárisáp (ÖTES) riasztást kapott a pincesorra. A helyszínre érve kiderült, hogy egy személygépkocsi tulajdonosa sarokcsiszolóval dolgozott járművén, azonban szikrától meggyulladt az autó kárpitja. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a tüzet a hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt sikerült eloltaniuk az önkénteseknek.

(Fotó: Sárisápi tűzoltók közösségi oldala)

  • Ifjú tűzoltókká váltak a tokodi óvodások

    Gyermeknap alkalmából látogattak el a Mesevár Óvodába a Tokod Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai. Az önkéntesek segítségével maguk a gyermekek is lánglovagokká vállhattak: miután felhúzták a védősisakokat, a bátrabbak gépjárműfecskendezővel olthatták el az “égő házikót”.

    Hídlap
  • Extrém futók és kerékpárosok veszik birtokba Márianosztrát

    A MINEKRAFT Challenge keretében keretében extrém futók és kerékpárosok népesítik be szombaton a települést. A focipályán gyermekprogramokkal is várják az érdeklődőket. A helyszínen DJ Dominik is fellép, akit a Crazy Granat koncertje követ majd.

    Hídlap
Advertisements