Orbán

Hídlap

Elektronikai hulladékgyűjtést szerveznek Tokodaltárón

Május 4-én szombaton 8-12 óra között a Bányász Kultúrotthon udvarán adhatják le a lakosok az elektronikai hulladékukat. Az akció során többek között kis- és nagy háztartási gépeket, számítástechnikai berendezéseket és elhasználódott szerszámokat is átvesznek.

Az önkormányzat és az Eszköz Partner Kft. szervezésében az intézmény udvarán négy órán keresztül gyűjtik az elektronikai hulladékot. A helyszínen átvesznek mosógépeket, számítógépet, valamint különböző kiegészítő eszközeit, vasalókat, régi televíziókat, telefonokat, sőt még elromlott gázbojlert is.

Az önkormányzat ugyanakkor felhívja a figyelmet arra is, hogy az erősen megrongált, törött, vagy szennyezett készülékeket nem veszik át. Tehát a képcsöves televíziók a hiányzó réz tekercs, vagy a villanymotortól megfosztott mosógép már nem adható le.

(Kép: zoldinformatika.hu)

  • Ifjú tűzoltókká váltak a tokodi óvodások

    Gyermeknap alkalmából látogattak el a Mesevár Óvodába a Tokod Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai. Az önkéntesek segítségével maguk a gyermekek is lánglovagokká vállhattak: miután felhúzták a védősisakokat, a bátrabbak gépjárműfecskendezővel olthatták el az “égő házikót”.

    Hídlap
  • Extrém futók és kerékpárosok veszik birtokba Márianosztrát

    A MINEKRAFT Challenge keretében keretében extrém futók és kerékpárosok népesítik be szombaton a települést. A focipályán gyermekprogramokkal is várják az érdeklődőket. A helyszínen DJ Dominik is fellép, akit a Crazy Granat koncertje követ majd.

    Hídlap
Advertisements