Orbán

Hídlap

Komfortosabbá varázsolták a pilismaróti horgászhelyet

Megújult a Pilismaróti-öböl néven ismert népszerű horgászhely – írja a Fővárosi Horgászegyesületek Szövetsége a közösségi oldalán. Az elmúlt hetekben munkagépek dolgoztak a területen, amelyekkel helyreállították a homokos, sóderes utakat, valamint mobilvécéket is elhelyeztek a parton.

A Fővárosi Horgászegyesületek Szövetsége 2016-tól kezdve a horgászterület halgazdálkodási fenntartója és azóta nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a horgászokat és a szabadidejüket eltöltő kirándulókat komfortos környezet várja. A napokban elegyengették a bakhátakat, a vízhez vezető lejárókat lankásabbá és egyenesebbé tették, a méretes gödröket, valamint a nyomvályúkat feltöltötték.

A higiéniás feltételeket javítva a “gerendán” négy, a szemközti oldalon pedig további két, kézmosóval felszerelt hordozható illemhelyiséget telepítettek. A toaletteket szeptember végéig használhatják az öbölbe kilátogatók, az azokat kihelyező cég hetente üríti és tisztítja majd azokat.

(Borítókép: kisszolgyemijozsefdodi.blogspot.com/Google Maps)

  • Ifjú tűzoltókká váltak a tokodi óvodások

    Gyermeknap alkalmából látogattak el a Mesevár Óvodába a Tokod Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai. Az önkéntesek segítségével maguk a gyermekek is lánglovagokká vállhattak: miután felhúzták a védősisakokat, a bátrabbak gépjárműfecskendezővel olthatták el az “égő házikót”.

    Hídlap
  • Extrém futók és kerékpárosok veszik birtokba Márianosztrát

    A MINEKRAFT Challenge keretében keretében extrém futók és kerékpárosok népesítik be szombaton a települést. A focipályán gyermekprogramokkal is várják az érdeklődőket. A helyszínen DJ Dominik is fellép, akit a Crazy Granat koncertje követ majd.

    Hídlap
Advertisements