Orbán

Hídlap

Letarolta a kerítést a személygépkocsi Dorogon

A nedves útburkolaton megcsúszott, majd kerítésnek csapódott egy személygépkocsi vasárnap délután Dorogon, a Köztársaság úton. Az ominózus kanyarban gyakran történnek balesetek: decemberben személygépkocsi és busz ütközött össze, tavasszal pedig a szemközti oldalon döntötte ki a kerítést egy autó.

A Köztársaság út és a Wesselényi Miklós utca találkozásánál található kanyar gyakran próbára teszi a közlekedőket. Száraz időben előszeretettel hajtanak bele nagyobb sebességgel a járművezetők, akik sokszor nedves útviszonyok között is megszokás szerint vezetnek.

A csapadékos időnek köszönhetően vasárnap újra baleset történt a kanyarban. Információink szerint nem sérült meg senki, rendőri intézkedésre sem került sor. Bár nem tudjuk, hogy pontosan mi történt, az Audi több méter hosszúságú szakaszon kitörte a kerítést, ugyanakkor az autó csak kisebb károkat szenvedett.

(Fotó: Berndt Áron)

  • Ifjú tűzoltókká váltak a tokodi óvodások

    Gyermeknap alkalmából látogattak el a Mesevár Óvodába a Tokod Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai. Az önkéntesek segítségével maguk a gyermekek is lánglovagokká vállhattak: miután felhúzták a védősisakokat, a bátrabbak gépjárműfecskendezővel olthatták el az “égő házikót”.

    Hídlap
  • Extrém futók és kerékpárosok veszik birtokba Márianosztrát

    A MINEKRAFT Challenge keretében keretében extrém futók és kerékpárosok népesítik be szombaton a települést. A focipályán gyermekprogramokkal is várják az érdeklődőket. A helyszínen DJ Dominik is fellép, akit a Crazy Granat koncertje követ majd.

    Hídlap
Advertisements