Frigyes

Hídlap

Letarolta a kerítést a személygépkocsi Dorogon

A nedves útburkolaton megcsúszott, majd kerítésnek csapódott egy személygépkocsi vasárnap délután Dorogon, a Köztársaság úton. Az ominózus kanyarban gyakran történnek balesetek: decemberben személygépkocsi és busz ütközött össze, tavasszal pedig a szemközti oldalon döntötte ki a kerítést egy autó.

A Köztársaság út és a Wesselényi Miklós utca találkozásánál található kanyar gyakran próbára teszi a közlekedőket. Száraz időben előszeretettel hajtanak bele nagyobb sebességgel a járművezetők, akik sokszor nedves útviszonyok között is megszokás szerint vezetnek.

A csapadékos időnek köszönhetően vasárnap újra baleset történt a kanyarban. Információink szerint nem sérült meg senki, rendőri intézkedésre sem került sor. Bár nem tudjuk, hogy pontosan mi történt, az Audi több méter hosszúságú szakaszon kitörte a kerítést, ugyanakkor az autó csak kisebb károkat szenvedett.

(Fotó: Berndt Áron)

  • Szalagkorlátnak ütközött egy autó Lábatlanon

    Szalagkorlátnak csapódott egy gépkocsi július 17-én, szerdán késő este a 10-es számú főút lábatlani szakaszán. Az 57-es kilométerszelvényben történt balesethez a nyergesújfalui hivatásos tűzoltók mellett a mentők is kiérkeztek. Információink szerint az ütközés következtében megsérült a sofőr.

    Hídlap
  • Két nap alatt fél tonna halat fogtak a sárisápi horgászversenyen

    498 kilogramm fogtak ki a sárisápi horgásztavon megrendezett 48 órás páros horgászverseny résztvevői, akik éjt nappallá téve küzdöttek a dobogós helyezésekért. Az első helyet 87,75 kilogrammos teljesítménnyel a Turi Attila – Pulai Krisztián páros végzett.

    Hídlap
Advertisements