Donát

Hídlap

Letarolta a kerítést a személygépkocsi Dorogon

A nedves útburkolaton megcsúszott, majd kerítésnek csapódott egy személygépkocsi vasárnap délután Dorogon, a Köztársaság úton. Az ominózus kanyarban gyakran történnek balesetek: decemberben személygépkocsi és busz ütközött össze, tavasszal pedig a szemközti oldalon döntötte ki a kerítést egy autó.

A Köztársaság út és a Wesselényi Miklós utca találkozásánál található kanyar gyakran próbára teszi a közlekedőket. Száraz időben előszeretettel hajtanak bele nagyobb sebességgel a járművezetők, akik sokszor nedves útviszonyok között is megszokás szerint vezetnek.

A csapadékos időnek köszönhetően vasárnap újra baleset történt a kanyarban. Információink szerint nem sérült meg senki, rendőri intézkedésre sem került sor. Bár nem tudjuk, hogy pontosan mi történt, az Audi több méter hosszúságú szakaszon kitörte a kerítést, ugyanakkor az autó csak kisebb károkat szenvedett.

(Fotó: Berndt Áron)

  • Néhány órán belül két ittas sofőrt is elkaptak a dorogi rendőrök

    Az elmúlt hétvégén előbb Tokodon, majd néhány órával később Leányváron is ittas sofőrt igazoltattak a dorogi rendőrök. Mivel az alkoholszonda mindkét esetben pozitív eredményt mutatott, így a vezetőket előállították, jogosítványukat pedig elvették.

    Hídlap
  • Rákosmente után a Vácot is legyőzte az Esztergom

    Hazai pályán 40:31-re győzte le a Női Kézilabda NB II Észak-csoportjában szereplő Esztergomi Vitézek RAFC csapata a DKA Vácot. A fiatal, tehetséges akadémistákból álló vendégek ősszel borsot törtek az esztergomiak orra alá, most pedig pont nélkül távoztak Esztergomból.

    Hídlap
Advertisements