Donát

Hídlap

Autóbusz és személygépkocsi ütközött össze Pilisszentlélek közelében

Hétfőn délben egy, a 1111-es úton Dobogókő irányába haladó autóbusz a pilisszentléleki elágazás után megcsúszott és a szemközti sávban közlekedő személygépkocsinak ütközött. A rendőrség tájékoztatása szerint az autóban négyen utaztak és mindannyian megsérültek.

A hétvégén érkezett mediterrán ciklonnak köszönhetően csapadékosabbá fordult időjárásunk, emiatt országszerte rengeteg közúti baleset történt. Az Esztergom és Pomáz között húzódó 1111-es út egyes szakaszai még száraz útviszonyok mellett is veszélyesek lehetnek, ezúttal azonban kifejezetten a csúszóssá vált útburkolat miatt történt baleset.

Hétfőn a pilisszentléleki lehajtó után a jobbra nagyívű kanyarban egy gyermekeket szállító autóbusz vezetője elvesztette uralmát a jármű felett és nekicsapódott a szemből érkező személygépkocsi bal oldalának. A balesethez elsőként az esztergomi hivatásos tűzoltók értek ki, akik áramtalanították a járműveket. A Régió TV Esztergom információi szerint az autó utasai közül hárman könnyű, míg a járműben utazó kisbaba súlyos fejsérülést szenvedett. A buszon utazók épségben átvészelték az ütközést.

(Fotó: Lehoczki Dávid)

 

 

  • Rákosmente után a Vácot is legyőzte az Esztergom

    Hazai pályán 40:31-re győzte le a Női Kézilabda NB II Észak-csoportjában szereplő Esztergomi Vitézek RAFC csapata a DKA Vácot. A fiatal, tehetséges akadémistákból álló vendégek ősszel borsot törtek az esztergomiak orra alá, most pedig pont nélkül távoztak Esztergomból.

    Hídlap
  • Két autó ütközött össze az esztergomi Bánomi úton

    Egy szlovák rendszámú, piros színű Skoda, valamint egy fehér színű Ford ütközött össze február 16-án, 16 óra körül az esztergomi Bánomi út és az Irinyi János utca kereszteződésében. Úgy tudjuk, hogy a vétkes sofőr nem adott elsőbbséget a szabályosan közlekedő másik autónak.

    Hídlap
Advertisements