Orbán

Hídlap

Autóbusz és személygépkocsi ütközött össze Pilisszentlélek közelében

Hétfőn délben egy, a 1111-es úton Dobogókő irányába haladó autóbusz a pilisszentléleki elágazás után megcsúszott és a szemközti sávban közlekedő személygépkocsinak ütközött. A rendőrség tájékoztatása szerint az autóban négyen utaztak és mindannyian megsérültek.

A hétvégén érkezett mediterrán ciklonnak köszönhetően csapadékosabbá fordult időjárásunk, emiatt országszerte rengeteg közúti baleset történt. Az Esztergom és Pomáz között húzódó 1111-es út egyes szakaszai még száraz útviszonyok mellett is veszélyesek lehetnek, ezúttal azonban kifejezetten a csúszóssá vált útburkolat miatt történt baleset.

Hétfőn a pilisszentléleki lehajtó után a jobbra nagyívű kanyarban egy gyermekeket szállító autóbusz vezetője elvesztette uralmát a jármű felett és nekicsapódott a szemből érkező személygépkocsi bal oldalának. A balesethez elsőként az esztergomi hivatásos tűzoltók értek ki, akik áramtalanították a járműveket. A Régió TV Esztergom információi szerint az autó utasai közül hárman könnyű, míg a járműben utazó kisbaba súlyos fejsérülést szenvedett. A buszon utazók épségben átvészelték az ütközést.

(Fotó: Lehoczki Dávid)

  • Ifjú tűzoltókká váltak a tokodi óvodások

    Gyermeknap alkalmából látogattak el a Mesevár Óvodába a Tokod Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai. Az önkéntesek segítségével maguk a gyermekek is lánglovagokká vállhattak: miután felhúzták a védősisakokat, a bátrabbak gépjárműfecskendezővel olthatták el az “égő házikót”.

    Hídlap
  • Extrém futók és kerékpárosok veszik birtokba Márianosztrát

    A MINEKRAFT Challenge keretében keretében extrém futók és kerékpárosok népesítik be szombaton a települést. A focipályán gyermekprogramokkal is várják az érdeklődőket. A helyszínen DJ Dominik is fellép, akit a Crazy Granat koncertje követ majd.

    Hídlap
Advertisements