Frigyes

Hídlap

Autóbusz és személygépkocsi ütközött össze Pilisszentlélek közelében

Hétfőn délben egy, a 1111-es úton Dobogókő irányába haladó autóbusz a pilisszentléleki elágazás után megcsúszott és a szemközti sávban közlekedő személygépkocsinak ütközött. A rendőrség tájékoztatása szerint az autóban négyen utaztak és mindannyian megsérültek.

A hétvégén érkezett mediterrán ciklonnak köszönhetően csapadékosabbá fordult időjárásunk, emiatt országszerte rengeteg közúti baleset történt. Az Esztergom és Pomáz között húzódó 1111-es út egyes szakaszai még száraz útviszonyok mellett is veszélyesek lehetnek, ezúttal azonban kifejezetten a csúszóssá vált útburkolat miatt történt baleset.

Hétfőn a pilisszentléleki lehajtó után a jobbra nagyívű kanyarban egy gyermekeket szállító autóbusz vezetője elvesztette uralmát a jármű felett és nekicsapódott a szemből érkező személygépkocsi bal oldalának. A balesethez elsőként az esztergomi hivatásos tűzoltók értek ki, akik áramtalanították a járműveket. A Régió TV Esztergom információi szerint az autó utasai közül hárman könnyű, míg a járműben utazó kisbaba súlyos fejsérülést szenvedett. A buszon utazók épségben átvészelték az ütközést.

(Fotó: Lehoczki Dávid)

  • Szalagkorlátnak ütközött egy autó Lábatlanon

    Szalagkorlátnak csapódott egy gépkocsi július 17-én, szerdán késő este a 10-es számú főút lábatlani szakaszán. Az 57-es kilométerszelvényben történt balesethez a nyergesújfalui hivatásos tűzoltók mellett a mentők is kiérkeztek. Információink szerint az ütközés következtében megsérült a sofőr.

    Hídlap
  • Két nap alatt fél tonna halat fogtak a sárisápi horgászversenyen

    498 kilogramm fogtak ki a sárisápi horgásztavon megrendezett 48 órás páros horgászverseny résztvevői, akik éjt nappallá téve küzdöttek a dobogós helyezésekért. Az első helyet 87,75 kilogrammos teljesítménnyel a Turi Attila – Pulai Krisztián páros végzett.

    Hídlap
Advertisements