Orbán

Hídlap

Esztergom mérték össze tudásukat a megyei rendőrei

Esztergomban rendeztek szakmai közlekedésrendészeti versenyt a Komárom-Esztergom megyei rendőrök számára – írta a police.hu. A kategóriák első helyezettjei továbbjutottak az országos versenyre, amelyet júniusban rendeznek meg a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Martfűn.

A megyei vetélkedő elsődleges célja az volt, hogy felmérjék a rendőrök elméleti és gyakorlati szakmai tudását. A szolgálatot teljesítő egyenruhásoknak a teszt mellett forgalomirányításban, gépjármű és motorkerékpár vezetés-technikai pályán kellett bizonyítaniuk.

A karos forgalomirányítási kategóriát Bélafalvi Péter rendőr főtörzszászlós (Komáromi Rendőrkapitányság), nyerte meg, a járőr-gépkocsivezetők versenyében Kovács István rendőr törzszászlós (Tatai Rendőrkapitányság) diadalmaskodott, míg a motorkerékpárosok között Major Zoltán rendőr törzszászlós (Tatai Rendőrkapitányság) munkatársa állhatott fel a dobogó legfelső fokára.

(Fotó és Szöveg: police.hu)

  • Ifjú tűzoltókká váltak a tokodi óvodások

    Gyermeknap alkalmából látogattak el a Mesevár Óvodába a Tokod Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai. Az önkéntesek segítségével maguk a gyermekek is lánglovagokká vállhattak: miután felhúzták a védősisakokat, a bátrabbak gépjárműfecskendezővel olthatták el az “égő házikót”.

    Hídlap
  • Extrém futók és kerékpárosok veszik birtokba Márianosztrát

    A MINEKRAFT Challenge keretében keretében extrém futók és kerékpárosok népesítik be szombaton a települést. A focipályán gyermekprogramokkal is várják az érdeklődőket. A helyszínen DJ Dominik is fellép, akit a Crazy Granat koncertje követ majd.

    Hídlap
Advertisements