Izsó

Hídlap

Esztergom mérték össze tudásukat a megyei rendőrei

Esztergomban rendeztek szakmai közlekedésrendészeti versenyt a Komárom-Esztergom megyei rendőrök számára – írta a police.hu. A kategóriák első helyezettjei továbbjutottak az országos versenyre, amelyet júniusban rendeznek meg a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Martfűn.

A megyei vetélkedő elsődleges célja az volt, hogy felmérjék a rendőrök elméleti és gyakorlati szakmai tudását. A szolgálatot teljesítő egyenruhásoknak a teszt mellett forgalomirányításban, gépjármű és motorkerékpár vezetés-technikai pályán kellett bizonyítaniuk.

A karos forgalomirányítási kategóriát Bélafalvi Péter rendőr főtörzszászlós (Komáromi Rendőrkapitányság), nyerte meg, a járőr-gépkocsivezetők versenyében Kovács István rendőr törzszászlós (Tatai Rendőrkapitányság) diadalmaskodott, míg a motorkerékpárosok között Major Zoltán rendőr törzszászlós (Tatai Rendőrkapitányság) munkatársa állhatott fel a dobogó legfelső fokára.

(Fotó és Szöveg: police.hu)


  • Hazai pályán taroltak a dorogi birkózók

    A dorogi sportcsarnokban rendezték meg a KO-VA GÉP Kupa nemzetközi birkózó versenyt, melyen mintegy száz fiatal sportoló lépett szőnyegre. A megmérettetésen honi, szlovákiai és némi meglepetésként szerbiai magyar versenyzők is szerepeltek. A Dorogi Nehézatlétikai Club (DNC) ezúttal is érmek sokaságát zsebelte be.

    Hídlap
  • Idén is megrendezik az amatőr versmondók versenyét Esztergomban

    Október 5-én, 10 órai kezdettel az esztergomi Helischer József Városi Könyvtárban rendezik meg a Virág volt a vers című, amatőr, 50 év feletti versmondók versenyét. Az XLVIII. Megyei Könyvhét keretében megrendezendő szavalóversenyre szeptemberi 27-ig lehet jelentkezni.

    Hídlap
Advertisements