Orbán

Hídlap

Javítja az áramszolgálató a közvilágítási hibákat Esztergomban

Folyamatos egyeztetések eredményeként megvizsgálja az áramszolgáltató a Budai lakótelep 1/A és B tömböknél található halvány lámpák állapotát és szükség esetén cseréli azokat – írta Dr. Szerencsés Gergely a közösségi oldalán. A képviselő egyúttal köszöni mindazok segítségét, akik jelzik a problémákat.

Az E.ON jelezte a képviselőnek, hogy a Sugár út Budai és Móricz utcák közötti szakaszán új, korrózióálló acélkandelábereket telepítenek, továbbá a Schweidel utcában, a 2/A, B, C tömbök előtt is kicserélnek két oszlopot, amelyek jobban illenek majd a parkosított környezetbe.

Dr. Szerencsés Gergely arra is felhívta a figyelmet, hogy bár nem az államszolgáltató illetékességi területéhez tartozik, de mégis kicserélték a vasútállomás előtt a szakaszbiztosítót, így az épület környékén is már megfelelő a világítás. A Dobogókői utca 33. számnál pedig folyamatos a hibaelhárítás. A képviselő bízik benne, hogy a közvilágítási problémák hamarosan rendeződnek.

(Kép és szöveg: Dr. Szerencsés Gergely a közösségi oldala)

  • Ifjú tűzoltókká váltak a tokodi óvodások

    Gyermeknap alkalmából látogattak el a Mesevár Óvodába a Tokod Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai. Az önkéntesek segítségével maguk a gyermekek is lánglovagokká vállhattak: miután felhúzták a védősisakokat, a bátrabbak gépjárműfecskendezővel olthatták el az “égő házikót”.

    Hídlap
  • Extrém futók és kerékpárosok veszik birtokba Márianosztrát

    A MINEKRAFT Challenge keretében keretében extrém futók és kerékpárosok népesítik be szombaton a települést. A focipályán gyermekprogramokkal is várják az érdeklődőket. A helyszínen DJ Dominik is fellép, akit a Crazy Granat koncertje követ majd.

    Hídlap
Advertisements