Izsó

Hídlap

Javítja az áramszolgálató a közvilágítási hibákat Esztergomban

Folyamatos egyeztetések eredményeként megvizsgálja az áramszolgáltató a Budai lakótelep 1/A és B tömböknél található halvány lámpák állapotát és szükség esetén cseréli azokat – írta Dr. Szerencsés Gergely a közösségi oldalán. A képviselő egyúttal köszöni mindazok segítségét, akik jelzik a problémákat.

Az E.ON jelezte a képviselőnek, hogy a Sugár út Budai és Móricz utcák közötti szakaszán új, korrózióálló acélkandelábereket telepítenek, továbbá a Schweidel utcában, a 2/A, B, C tömbök előtt is kicserélnek két oszlopot, amelyek jobban illenek majd a parkosított környezetbe.

Dr. Szerencsés Gergely arra is felhívta a figyelmet, hogy bár nem az államszolgáltató illetékességi területéhez tartozik, de mégis kicserélték a vasútállomás előtt a szakaszbiztosítót, így az épület környékén is már megfelelő a világítás. A Dobogókői utca 33. számnál pedig folyamatos a hibaelhárítás. A képviselő bízik benne, hogy a közvilágítási problémák hamarosan rendeződnek.

(Kép és szöveg: Dr. Szerencsés Gergely a közösségi oldala)

  • Hazai pályán taroltak a dorogi birkózók

    A dorogi sportcsarnokban rendezték meg a KO-VA GÉP Kupa nemzetközi birkózó versenyt, melyen mintegy száz fiatal sportoló lépett szőnyegre. A megmérettetésen honi, szlovákiai és némi meglepetésként szerbiai magyar versenyzők is szerepeltek. A Dorogi Nehézatlétikai Club (DNC) ezúttal is érmek sokaságát zsebelte be.

    Hídlap
  • Idén is megrendezik az amatőr versmondók versenyét Esztergomban

    Október 5-én, 10 órai kezdettel az esztergomi Helischer József Városi Könyvtárban rendezik meg a Virág volt a vers című, amatőr, 50 év feletti versmondók versenyét. Az XLVIII. Megyei Könyvhét keretében megrendezendő szavalóversenyre szeptemberi 27-ig lehet jelentkezni.

    Hídlap
Advertisements