Orbán

Hídlap

Alkotói pályázatot hirdetnek Dorog várossá nyilvánításának évfordulója alkalmából

1984. január 1-én városi rangot kapott Dorog, a jeles nap harmincötödik évfordulója alkalmából pedig tematikus alkotói pályázatot hirdet a Dorogi József Attila Művelődési Ház és a Gáthy Zoltán Városi Könyvár. A jelentkezők június 28-ig személyesen adhatják le műveiket a könyvtárban.

A dorogi vagy a városban alkotó gyermekek és felnőttek számára kiírt pályázaton három korcsoportban (14 éven aluliak, 15-18 évesek és 18 évnél idősebbek) nevezhetnek az érdeklődők. Technikai megkötés nélkül három művészeti ágban várják a műveket. Az írásművészeti kategóriában maximum 30 oldal terjedelmű, dorogi témájú írást fogadnak el.
Az amatőr képző- és fotóművészek 150×100 centiméteres alkotásokkal nevezhetnek a pályázatra.

A pályázat a Széchenyi 2020 Dorog, a dinamikus és fenntartható fejlődés városa című pályázat támogatásával (Partnerségben a városért – TOP-7.1.1-16-H-020-11), a Dorogi József Attila Művelődési Ház előkészítésében, bonyolításában kerül megrendezésre.

(Fotó: dorog.hu)

 

  • Ifjú tűzoltókká váltak a tokodi óvodások

    Gyermeknap alkalmából látogattak el a Mesevár Óvodába a Tokod Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai. Az önkéntesek segítségével maguk a gyermekek is lánglovagokká vállhattak: miután felhúzták a védősisakokat, a bátrabbak gépjárműfecskendezővel olthatták el az “égő házikót”.

    Hídlap
  • Extrém futók és kerékpárosok veszik birtokba Márianosztrát

    A MINEKRAFT Challenge keretében keretében extrém futók és kerékpárosok népesítik be szombaton a települést. A focipályán gyermekprogramokkal is várják az érdeklődőket. A helyszínen DJ Dominik is fellép, akit a Crazy Granat koncertje követ majd.

    Hídlap
Advertisements