Dániel, Daniella

Hídlap

Dorogi és esztergomi futók is versenyeznek az Ultrabalatonon

Elrajtolt a XIII. NN Ultrabalaton, vagyis Közép-Európa leghosszabb futóversenyének mezőnye, amelyben a Dorogi Futókör, a Dorogi Sport és az Esztergomi Futóművek Amatőr Sportegyesület is képviselteti magát. A résztvevő csapatok Balatonfüredről indulva 220 kilométert teljesítve kerülik meg a magyar tengert.

A 2007-ben még csak kétszázan, míg tavaly már több mint tizenegyezren vettek részt az Ultrabalatonon, amely az egyik legnépszerűbb sporteseménnyé nőtte ki magát. A dorogi és esztergomi futók visszatérő vendégei a rendezvénynek és természetesen idén is több csapattal neveztek be.

A Dorogi Sport 13 fővel, a Dorogi Futókör pedig 5 fővel kívánja teljesíteni a 220 kilométeres etapot. Az Esztergomi Futóművek Amatőr Sportegyesület tagjai a közösségi oldalukon folyamatosan tájékoztatják az érdeklődőket arról, hogy melyik versenyző teljesíti az éppen aktuális szakaszt.

(Fotó: azigazi.hu)

  • Újabb baleset történt Leányváron

    Július 21-én, vasárnap délelőtt egy negyven éves leányvári férfi tolatás közben a Várdomb utcai kereszteződésben nekiütközött a mögötte parkoló Skoda márkájú személygépkocsinak. A rendőrség tájékoztatása szerint szabálysértési eljárás indult a sofőr ellen.

    Hídlap
  • Keresik a legszebb és legrendezettebb dömösi portákat

    Július 23-ig lehet nevezni a második alkalommal meghirdetett Szép ház=szép kert=szép utca=szép falu elnevezésű versenyre. A szervezők keresik a legszebb dömösi udvarokat, az ingatlanok előtti legrendezettebb területeket, az idősek pedig megválasztják a leggyönyörűbb utcát.

    Hídlap
Advertisements