Orbán

Hídlap

Dorogi és esztergomi futók is versenyeznek az Ultrabalatonon

Elrajtolt a XIII. NN Ultrabalaton, vagyis Közép-Európa leghosszabb futóversenyének mezőnye, amelyben a Dorogi Futókör, a Dorogi Sport és az Esztergomi Futóművek Amatőr Sportegyesület is képviselteti magát. A résztvevő csapatok Balatonfüredről indulva 220 kilométert teljesítve kerülik meg a magyar tengert.

A 2007-ben még csak kétszázan, míg tavaly már több mint tizenegyezren vettek részt az Ultrabalatonon, amely az egyik legnépszerűbb sporteseménnyé nőtte ki magát. A dorogi és esztergomi futók visszatérő vendégei a rendezvénynek és természetesen idén is több csapattal neveztek be.

A Dorogi Sport 13 fővel, a Dorogi Futókör pedig 5 fővel kívánja teljesíteni a 220 kilométeres etapot. Az Esztergomi Futóművek Amatőr Sportegyesület tagjai a közösségi oldalukon folyamatosan tájékoztatják az érdeklődőket arról, hogy melyik versenyző teljesíti az éppen aktuális szakaszt.

(Fotó: azigazi.hu)

  • Ifjú tűzoltókká váltak a tokodi óvodások

    Gyermeknap alkalmából látogattak el a Mesevár Óvodába a Tokod Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai. Az önkéntesek segítségével maguk a gyermekek is lánglovagokká vállhattak: miután felhúzták a védősisakokat, a bátrabbak gépjárműfecskendezővel olthatták el az “égő házikót”.

    Hídlap
  • Extrém futók és kerékpárosok veszik birtokba Márianosztrát

    A MINEKRAFT Challenge keretében keretében extrém futók és kerékpárosok népesítik be szombaton a települést. A focipályán gyermekprogramokkal is várják az érdeklődőket. A helyszínen DJ Dominik is fellép, akit a Crazy Granat koncertje követ majd.

    Hídlap
Advertisements