Orbán

Hídlap

Harminc életfát ültettek el Szokolyán

A 2018-ban született szokolyai gyermekek tiszteletére harminc facsemetét ültettek el szombaton a Fő utca egyik szakaszán. A gyülekező után a lelkes helyiek a helyszínre vonultak, majd a felnőttek a gyermekek segítségével helyükre állították az életfákat.

Néhány nappal ezelőtt a Sárkányölő Szent György szobor megszépült, virágokkal körbeültetett környezetéről tájékoztatták a lakosokat, ezúttal pedig egy újabb, kedves gesztusról számoltak be a település közösségi oldalán. A Madarak és fák napja alkalmából harminc darab fát ültettek el a településen, amelyeket a tavaly született gyermekek nevével ellátott plakettek díszítenek.

(Fotó: Szokolya közösségi oldala)

  • Ifjú tűzoltókká váltak a tokodi óvodások

    Gyermeknap alkalmából látogattak el a Mesevár Óvodába a Tokod Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai. Az önkéntesek segítségével maguk a gyermekek is lánglovagokká vállhattak: miután felhúzták a védősisakokat, a bátrabbak gépjárműfecskendezővel olthatták el az “égő házikót”.

    Hídlap
  • Extrém futók és kerékpárosok veszik birtokba Márianosztrát

    A MINEKRAFT Challenge keretében keretében extrém futók és kerékpárosok népesítik be szombaton a települést. A focipályán gyermekprogramokkal is várják az érdeklődőket. A helyszínen DJ Dominik is fellép, akit a Crazy Granat koncertje követ majd.

    Hídlap
Advertisements