Dániel, Daniella

Hídlap

A Dobó Katalin Gimnázium nyerte meg a labdarúgó Diákolimpiát

Az esztergomi Dobó Katalin Gimnázium csapata nyerte meg a labdarúgó Diákolimpia V-VI. korcsoportjának országos döntőjét. A megye legjobb alakulata magabiztosan menetelt a döntőig, ahol az encsi gimnázium csapatának legyőzésével megszerezték a tornagyőzelmet.

A szombathelyi fináléban a “B” csoportba osztották be az Esztergom néven szereplő gimnázium alakulatát. Első találkozójukon, a Pápa ellen 1:4-es sikert arattak, majd a Nyíregyháza ellen némi vereségre 2:3-ra kikaptak. Ez a vereség azonban méginkább feltüzelte a gimnazistákat, akik a hátralévő csoportmérkőzéseken a Celldömölk és a Budapest csapatát is elintézték.

A keresztbejátszás során szoros párharcot vívtak a Kiskunfélegyházával (1:0), majd az Eger elleni kiütéses sikerrel (6:1) kvalifikálták magukat a fináléba. A döntőben a rendes játékidőben 1:1-es eredmény született, majd büntetőrúgásokkal sikerült elhódítaniuk a trófeát. Az eredményhirdetés alkalmával az esztergomi Kecskeméti Bálintot választották a Diákolimpia legjobb kapusának.

 

  • Újabb baleset történt Leányváron

    Július 21-én, vasárnap délelőtt egy negyven éves leányvári férfi tolatás közben a Várdomb utcai kereszteződésben nekiütközött a mögötte parkoló Skoda márkájú személygépkocsinak. A rendőrség tájékoztatása szerint szabálysértési eljárás indult a sofőr ellen.

    Hídlap
  • Keresik a legszebb és legrendezettebb dömösi portákat

    Július 23-ig lehet nevezni a második alkalommal meghirdetett Szép ház=szép kert=szép utca=szép falu elnevezésű versenyre. A szervezők keresik a legszebb dömösi udvarokat, az ingatlanok előtti legrendezettebb területeket, az idősek pedig megválasztják a leggyönyörűbb utcát.

    Hídlap
Advertisements