Frigyes

Hídlap

Ingyenes előadássorozattal segítik a bajnai álláskeresőket

Ingyenes előadásokkal várják júniustól a munkaerőpiacra újra belépni, vagy visszatérni szándékozó, illetve munkahelyváltást és saját vállalkozás elindítását tervező bajnai lakosokat. Az önkormányzat támogatásával szervezett fórumokat Szép Szonja okleveles közgazdász tartja.

A találkozók alkalmával az érdeklődők általános képet kaphatnak a jelenlegi munkaerőpiaci helyzetről és tendenciákról, továbbá megismerkedhetnek az alkalmazotti munkaviszony és a vállalkozói lét közti különbségekkel is. Az előadásokon az őstermelő, mint fogalom, illetve az élethosszig tartó tanulás is szóba kerül majd.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezni a szepszonja.office@gmail.com címen lehet. Az első találkozó június 5-én, 17:30-kor lesz a bajnai könyvtár olvasótermében.

(Fotó: debrecen-portal.hu)

 

  • Szalagkorlátnak ütközött egy autó Lábatlanon

    Szalagkorlátnak csapódott egy gépkocsi július 17-én, szerdán késő este a 10-es számú főút lábatlani szakaszán. Az 57-es kilométerszelvényben történt balesethez a nyergesújfalui hivatásos tűzoltók mellett a mentők is kiérkeztek. Információink szerint az ütközés következtében megsérült a sofőr.

    Hídlap
  • Két nap alatt fél tonna halat fogtak a sárisápi horgászversenyen

    498 kilogramm fogtak ki a sárisápi horgásztavon megrendezett 48 órás páros horgászverseny résztvevői, akik éjt nappallá téve küzdöttek a dobogós helyezésekért. Az első helyet 87,75 kilogrammos teljesítménnyel a Turi Attila – Pulai Krisztián páros végzett.

    Hídlap
Advertisements