Orbán

Hídlap

Ingyenes előadássorozattal segítik a bajnai álláskeresőket

Ingyenes előadásokkal várják júniustól a munkaerőpiacra újra belépni, vagy visszatérni szándékozó, illetve munkahelyváltást és saját vállalkozás elindítását tervező bajnai lakosokat. Az önkormányzat támogatásával szervezett fórumokat Szép Szonja okleveles közgazdász tartja.

A találkozók alkalmával az érdeklődők általános képet kaphatnak a jelenlegi munkaerőpiaci helyzetről és tendenciákról, továbbá megismerkedhetnek az alkalmazotti munkaviszony és a vállalkozói lét közti különbségekkel is. Az előadásokon az őstermelő, mint fogalom, illetve az élethosszig tartó tanulás is szóba kerül majd.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezni a szepszonja.office@gmail.com címen lehet. Az első találkozó június 5-én, 17:30-kor lesz a bajnai könyvtár olvasótermében.

(Fotó: debrecen-portal.hu)

  • Ifjú tűzoltókká váltak a tokodi óvodások

    Gyermeknap alkalmából látogattak el a Mesevár Óvodába a Tokod Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai. Az önkéntesek segítségével maguk a gyermekek is lánglovagokká vállhattak: miután felhúzták a védősisakokat, a bátrabbak gépjárműfecskendezővel olthatták el az “égő házikót”.

    Hídlap
  • Extrém futók és kerékpárosok veszik birtokba Márianosztrát

    A MINEKRAFT Challenge keretében keretében extrém futók és kerékpárosok népesítik be szombaton a települést. A focipályán gyermekprogramokkal is várják az érdeklődőket. A helyszínen DJ Dominik is fellép, akit a Crazy Granat koncertje követ majd.

    Hídlap
Advertisements