Orbán

Hídlap

Idegennyelvi és informatikai tanfolyamok indulnak Piliscséven

Az esztergomi NYITOK, Nyitott Tanulási Központok Hálózata programjának keretében ingyenes idegennyelvi és informatikai tanfolyamok indulnak a piliscsévi művelődési házban, a könyvtár olvasótermében. Az érdeklődők május 18-ig jelentkezhetnek a kurzusokra.

Azok a 16-63 év közötti személyek vehetnek részt a tanfolyamokon, akik rendelkeznek magyarországi lakcímmel (budapestiek és Pest megyeiek nem jelentkezhetnek) és jelenleg nincsen nappali tagozatos jogviszonnyuk. Az érdeklődők számára 20 órás angol, német, orosz nyelvi kurzusokat és 30 órás informatikai képzést indítanak, ugyanakkor felhívják a figyelmüket arra is, hogy összesen maximum hat modult teljesíthetnek.

A jelentkezést követően maximum az órák húsz százalékáról hiányozhatnak a résztvevők, akik a kurzus elvégzésekor tanúsítványt kapnak. Az érdeklődők a muvelodesihaz@piliscsev.hu címen vagy telefonon Csapucha Katalinnál, a 06-30-731-8546-os telefonszámon jelentkezhetnek a tanfolyamokra.

(Fotó: londoniapro.co.uk)

  • Ifjú tűzoltókká váltak a tokodi óvodások

    Gyermeknap alkalmából látogattak el a Mesevár Óvodába a Tokod Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai. Az önkéntesek segítségével maguk a gyermekek is lánglovagokká vállhattak: miután felhúzták a védősisakokat, a bátrabbak gépjárműfecskendezővel olthatták el az “égő házikót”.

    Hídlap
  • Extrém futók és kerékpárosok veszik birtokba Márianosztrát

    A MINEKRAFT Challenge keretében keretében extrém futók és kerékpárosok népesítik be szombaton a települést. A focipályán gyermekprogramokkal is várják az érdeklődőket. A helyszínen DJ Dominik is fellép, akit a Crazy Granat koncertje követ majd.

    Hídlap
Advertisements