Frigyes

Hídlap

Fokozottan ellenőrzik az esztergomi gyalogos-átkelőhelyeket

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság is csatlakozott az ORFK Országos Baleset-megelőzési Bizottsága által meghirdetett “Zebra” terv nevű kampányhoz, amelynek keretében az Esztergomi Rendőrkapitányság munkatársai is fokozottan ellenőrzik a városban a gyalogos-átkelőhelyeket.

Az elmúlt időszakban országszerte több súlyos, olykor életveszélyes sérülésekkel járó baleset is történt, amelyben védtelen járókelők voltak az áldozatok, akik legtöbbször súlyos sérüléseket szenvedtek. Emiatt május 13-19 között több helyszínen is ellenőrzik a zebrákat. A programhoz Esztergom is csatlakozott, szerdán délelőtt a város több pontján is találkozhattunk járőrökkel, akik felhívták a gyalogosok és a járművezetőket arra, hogy ne rutinból, hanem körültekintően közlekedjenek.

(Fotó: Lehoczki Dávid)

  • Szalagkorlátnak ütközött egy autó Lábatlanon

    Szalagkorlátnak csapódott egy gépkocsi július 17-én, szerdán késő este a 10-es számú főút lábatlani szakaszán. Az 57-es kilométerszelvényben történt balesethez a nyergesújfalui hivatásos tűzoltók mellett a mentők is kiérkeztek. Információink szerint az ütközés következtében megsérült a sofőr.

    Hídlap
  • Két nap alatt fél tonna halat fogtak a sárisápi horgászversenyen

    498 kilogramm fogtak ki a sárisápi horgásztavon megrendezett 48 órás páros horgászverseny résztvevői, akik éjt nappallá téve küzdöttek a dobogós helyezésekért. Az első helyet 87,75 kilogrammos teljesítménnyel a Turi Attila – Pulai Krisztián páros végzett.

    Hídlap
Advertisements