Orbán

Hídlap

Helyükre kerültek az elektromos töltőállomások

Helyükre kerültek az elektromos töltőállomások a Bástya parkolóban, a Bottyán János utcában és minden bizonnyal a Bocskoroskúti 1. szám alatt található Márta Panziónál is – olvasható az Esztergom nevű Facebook csoportban. Így az autótulajdonosoknak nem kell majd a töltés miatt Dömösre vagy Piliscsabára utazniuk.

A MOL-csoport korábbi tájékoztatása szerint az érintett városrészeken a telepítés, valamint a próbatesztelés idejére megállási és várakozási tilalmat léptettek életbe, az állomások környezetét elkerítették. Bár a magyarországi helyszíneket gyűjtő TöltőPont applikáció még nem jelzi az új berendezéseket, az üzembe helyezés után minden bizonnyal felkerülhetnek a listára.

Az elektromos hajtású személygépkocsik nem csak külföldön, hanem hazánkban is egyre inkább elterjedtek. Magyarországon néhány évvel ezelőtt még csak a nagyvárosokban, azóta pedig már a kisebb vidéki településeken is találkozhatunk állomásokkal. A MOL beruházásának eredményeként Esztergom bekerült azon helyszínek közé, ahol igénybe vehetjük a szolgáltatást.

  • Ifjú tűzoltókká váltak a tokodi óvodások

    Gyermeknap alkalmából látogattak el a Mesevár Óvodába a Tokod Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai. Az önkéntesek segítségével maguk a gyermekek is lánglovagokká vállhattak: miután felhúzták a védősisakokat, a bátrabbak gépjárműfecskendezővel olthatták el az “égő házikót”.

    Hídlap
  • Extrém futók és kerékpárosok veszik birtokba Márianosztrát

    A MINEKRAFT Challenge keretében keretében extrém futók és kerékpárosok népesítik be szombaton a települést. A focipályán gyermekprogramokkal is várják az érdeklődőket. A helyszínen DJ Dominik is fellép, akit a Crazy Granat koncertje követ majd.

    Hídlap
Advertisements