Dániel, Daniella

Hídlap

Köbölkúti kislánynak ajánlják fel a jótékonysági futás bevételét

A köbölkúti Kómár Natiért futnak a résztvevők az idei Dögös Sprint jótékonysági sportrendezvényen, amelyet május 25-én rendeznek meg a felvidéki Gútán – írja az ujszo.com. A gyermekfutam mellett három, hét és tizennégy kilométeres távon mérhetik össze tudásukat az érdeklődők.

Hatodik alkalommal rendezik meg Dél-Szlovákia egyik legnépszerűbb sporteseményét, a Dögös Sport Jótékonysági Futóversenyt, amelyen minden évben egy-egy fogyatékkal élő gyermek támogatására ajánlják fel a bevételt. Ezúttal egy igazi hős, az 5 és fél éves köbölkúti Kómár Nati áll a rendezvény középpontjában. A kislány egész életét a küzdelem és a kitartás jellemzi, szülei szeretetének és gondozásának eredményeként pedig beszélni tanul és speciális óvodába jár. A kezelések hatalmas összeget emésztenek fel, amelyet a család nem tud kifizetni.

Emiatt felkeresték a szervezőket, akik igent mondtak és felkarolták őket. A nevezési díjból befolyt összeget a kislány javára ajánlják fel, a helyszínen pedig urnás gyűjtést is szerveznek. Az érdeklődők a nevezéssel és a távokkal kapcsolatban további információkat a https://www.dgsprint.eu weboldalon találhatnak.

(Fotó: dsprint.eu)

  • Újabb baleset történt Leányváron

    Július 21-én, vasárnap délelőtt egy negyven éves leányvári férfi tolatás közben a Várdomb utcai kereszteződésben nekiütközött a mögötte parkoló Skoda márkájú személygépkocsinak. A rendőrség tájékoztatása szerint szabálysértési eljárás indult a sofőr ellen.

    Hídlap
  • Keresik a legszebb és legrendezettebb dömösi portákat

    Július 23-ig lehet nevezni a második alkalommal meghirdetett Szép ház=szép kert=szép utca=szép falu elnevezésű versenyre. A szervezők keresik a legszebb dömösi udvarokat, az ingatlanok előtti legrendezettebb területeket, az idősek pedig megválasztják a leggyönyörűbb utcát.

    Hídlap
Advertisements