Orbán

Hídlap

Köbölkúti kislánynak ajánlják fel a jótékonysági futás bevételét

A köbölkúti Kómár Natiért futnak a résztvevők az idei Dögös Sprint jótékonysági sportrendezvényen, amelyet május 25-én rendeznek meg a felvidéki Gútán – írja az ujszo.com. A gyermekfutam mellett három, hét és tizennégy kilométeres távon mérhetik össze tudásukat az érdeklődők.

Hatodik alkalommal rendezik meg Dél-Szlovákia egyik legnépszerűbb sporteseményét, a Dögös Sport Jótékonysági Futóversenyt, amelyen minden évben egy-egy fogyatékkal élő gyermek támogatására ajánlják fel a bevételt. Ezúttal egy igazi hős, az 5 és fél éves köbölkúti Kómár Nati áll a rendezvény középpontjában. A kislány egész életét a küzdelem és a kitartás jellemzi, szülei szeretetének és gondozásának eredményeként pedig beszélni tanul és speciális óvodába jár. A kezelések hatalmas összeget emésztenek fel, amelyet a család nem tud kifizetni.

Emiatt felkeresték a szervezőket, akik igent mondtak és felkarolták őket. A nevezési díjból befolyt összeget a kislány javára ajánlják fel, a helyszínen pedig urnás gyűjtést is szerveznek. Az érdeklődők a nevezéssel és a távokkal kapcsolatban további információkat a https://www.dgsprint.eu weboldalon találhatnak.

(Fotó: dsprint.eu)

  • Ifjú tűzoltókká váltak a tokodi óvodások

    Gyermeknap alkalmából látogattak el a Mesevár Óvodába a Tokod Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai. Az önkéntesek segítségével maguk a gyermekek is lánglovagokká vállhattak: miután felhúzták a védősisakokat, a bátrabbak gépjárműfecskendezővel olthatták el az “égő házikót”.

    Hídlap
  • Extrém futók és kerékpárosok veszik birtokba Márianosztrát

    A MINEKRAFT Challenge keretében keretében extrém futók és kerékpárosok népesítik be szombaton a települést. A focipályán gyermekprogramokkal is várják az érdeklődőket. A helyszínen DJ Dominik is fellép, akit a Crazy Granat koncertje követ majd.

    Hídlap
Advertisements